Annonce
Kolding

Byggefirma leverer rekordresultat på 20 mio. kroner

DN Group tjente 20 millioner kroner før skat i seneste regnskabsår, og der er udsigt til at næste år bliver mindst lige så godt, siger salgs- og udviklingsdirektør Henrik Nielsen (th), der her ses på Gimbel-grund, inden de gamle bygninger blev revet ned. Nu er firmaet gået i gang med at bygge en skole til IBA Erhvervsakademi Kolding og cirka 140 boliger på området. Arkivfoto: Ludvig Dittmann

Byggefirmaet DN Group har netop offentliggjort sit hidtil bedste resultat.

Kolding: Tingene flasker sig for det lokale byggefirma DN Group, der leverer det bedste resultat i virksomhedens historie på et tidspunkt, hvor der igen er fart over feltet inden for byggebranchen.

Virksomheden har inden for det seneste år etableret afdeling i hovedstadsområdet, og byggefirmaet har fået en fod inden for i markedet for større boligkomplekser som rækkehuse. DN Group har netop afleveret et stor projekt i Aarhus. Det er et projekt til næsten 200 millioner kroner.

- Vi har fået et rigtig godt rygte inden for branchen, og det er afgørende, siger Henrik Nielsen, der er medejer og salgs- og udviklingsdirektør i selskabet, der i dag beskæftiger 23 medarbejdere, hvoraf fire sidder på kontoret i Søborg.

Virksomheden hyrer underentreprenører ind, og på det højeste har der været op imod 300 i gang på byggepladserne, der primært ligger i Aarhus og København og så på hjemmebanen i Kolding, hvor firmaet blandt andet har stået for udvikling af området ved nabogrunden til universitetet, hvor firmaet skal bygge en ny skole til IBA Erhvervsakademi Kolding og boliger. I alt 20.000 kvadratmeter.

Annonce

Kort om DN Group

Byggefirmaet DN Group kan føre sin historie tilbage til 1965. Virksomheden udvikler og bygger både boliger og erhvervsbyggerier. Der er 23 ansatte i firmaet, der hyrer underentreprenører ind til de forskellige opgaver. Virksomhedens hovedaktionærer er Henrik Nielsen, Erik Damgaard og Jan Jensen.

Det rigtige team

- Vi har fået gode relationer til nogle af de store investorer i markedet. De ved, at det fungerer, når de arbejder med os. Vi afleverer til tiden. Projektet i Aarhus, der er temmelig stort, det har vi lige gået igennem for fejl og mangler, og det løber op i 30.000 kroner. Det er ret godt, men det er også fordi, vi ved, hvad der skal til, og at vi gør alting rigtigt første gang, siger Henrik Nielsen.

Byggefirmaet har netop præsenteret sit årsregnskab, og her er resultatet forbedret markant fra et overskud før skat på 4,7 millioner kroner til 20,4 millioner kroner. Det er det absolut bedste resultat i virksomhedens historie.

De mange projekter betyder også, at antallet af medarbejdere er vokset markant. Inden for det seneste år er der kommet 12 nye medarbejdere, der holder styr på de store byggeprojekter, så i dag er der 23 medarbejdere i alt. Væksten betyder også, at DN Group i løbet af 2018 vil bygge et domicil til sig selv

- Det gode resultat hænger selvfølgelig sammen med, at vi har det rigtige team. Vi har været i stand til at tiltrække de rigtige mennesker, siger Henrik Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce