Annonce
Kolding

Byggefirma leverer rekordresultat på 20 mio. kroner

DN Group tjente 20 millioner kroner før skat i seneste regnskabsår, og der er udsigt til at næste år bliver mindst lige så godt, siger salgs- og udviklingsdirektør Henrik Nielsen (th), der her ses på Gimbel-grund, inden de gamle bygninger blev revet ned. Nu er firmaet gået i gang med at bygge en skole til IBA Erhvervsakademi Kolding og cirka 140 boliger på området. Arkivfoto: Ludvig Dittmann

Byggefirmaet DN Group har netop offentliggjort sit hidtil bedste resultat.

Kolding: Tingene flasker sig for det lokale byggefirma DN Group, der leverer det bedste resultat i virksomhedens historie på et tidspunkt, hvor der igen er fart over feltet inden for byggebranchen.

Virksomheden har inden for det seneste år etableret afdeling i hovedstadsområdet, og byggefirmaet har fået en fod inden for i markedet for større boligkomplekser som rækkehuse. DN Group har netop afleveret et stor projekt i Aarhus. Det er et projekt til næsten 200 millioner kroner.

- Vi har fået et rigtig godt rygte inden for branchen, og det er afgørende, siger Henrik Nielsen, der er medejer og salgs- og udviklingsdirektør i selskabet, der i dag beskæftiger 23 medarbejdere, hvoraf fire sidder på kontoret i Søborg.

Virksomheden hyrer underentreprenører ind, og på det højeste har der været op imod 300 i gang på byggepladserne, der primært ligger i Aarhus og København og så på hjemmebanen i Kolding, hvor firmaet blandt andet har stået for udvikling af området ved nabogrunden til universitetet, hvor firmaet skal bygge en ny skole til IBA Erhvervsakademi Kolding og boliger. I alt 20.000 kvadratmeter.

Kort om DN Group

Byggefirmaet DN Group kan føre sin historie tilbage til 1965. Virksomheden udvikler og bygger både boliger og erhvervsbyggerier. Der er 23 ansatte i firmaet, der hyrer underentreprenører ind til de forskellige opgaver. Virksomhedens hovedaktionærer er Henrik Nielsen, Erik Damgaard og Jan Jensen.

Det rigtige team

- Vi har fået gode relationer til nogle af de store investorer i markedet. De ved, at det fungerer, når de arbejder med os. Vi afleverer til tiden. Projektet i Aarhus, der er temmelig stort, det har vi lige gået igennem for fejl og mangler, og det løber op i 30.000 kroner. Det er ret godt, men det er også fordi, vi ved, hvad der skal til, og at vi gør alting rigtigt første gang, siger Henrik Nielsen.

Byggefirmaet har netop præsenteret sit årsregnskab, og her er resultatet forbedret markant fra et overskud før skat på 4,7 millioner kroner til 20,4 millioner kroner. Det er det absolut bedste resultat i virksomhedens historie.

De mange projekter betyder også, at antallet af medarbejdere er vokset markant. Inden for det seneste år er der kommet 12 nye medarbejdere, der holder styr på de store byggeprojekter, så i dag er der 23 medarbejdere i alt. Væksten betyder også, at DN Group i løbet af 2018 vil bygge et domicil til sig selv

- Det gode resultat hænger selvfølgelig sammen med, at vi har det rigtige team. Vi har været i stand til at tiltrække de rigtige mennesker, siger Henrik Nielsen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Flere hjemmekontorer gav omsætning på 1,3 mia. kroner hos  it-grossist i Kolding

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Kig med i unikt fotoalbum fra krigen: For disse tyske kvinder ligner besættelsen i Kolding en ferierejse

Sydjylland For abonnenter

54-årige Per fik aldrig nok af fest og selskab: Han døde alene - lige så hurtigt, som hvis man slukker for en stikkontakt

Esbjerg

Købmand tvunget til lukning: Så inviterede han de lokale til gratis orgie

Erhverv

Prisen for et nyt rådhus: Over 96 millioner kroner, men så blev der også 33.000 kroner i overskud

Sydjylland

Døende og deres pårørende kan nu få hjælp i den sidste tid af frivillige fra Røde Kors

Vejen For abonnenter

I Andst står de på venteliste for at tage ansvar: "Socialminister" Susanne Pedersen udvikler fremtidens ledere

Kolding For abonnenter

Se listen: Sådan vil Kolding Kommune sikre byen mod store skader efter oversvømmelser og stormflod

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Esbjerg

Heldets kiosk slår til igen: Er du ny Lotto-millionær?

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Kultur For abonnenter

Anbefaling: Fem krimier til uhyggelig efterårs-læsning

Erhverv For abonnenter

De brølende 70'ere: Brandmænd blev syge, mens de reddede 150 grise ud fra lynramt gård

Esbjerg

Politiet havde travlt med fulderikker: Blev mødt af alverdens skældsord - for en blev et enkelt ord rigtig dyrt

Annonce