Annonce
Kolding

Byggefirma leverer rekordresultat på 20 mio. kroner

DN Group tjente 20 millioner kroner før skat i seneste regnskabsår, og der er udsigt til at næste år bliver mindst lige så godt, siger salgs- og udviklingsdirektør Henrik Nielsen (th), der her ses på Gimbel-grund, inden de gamle bygninger blev revet ned. Nu er firmaet gået i gang med at bygge en skole til IBA Erhvervsakademi Kolding og cirka 140 boliger på området. Arkivfoto: Ludvig Dittmann

Byggefirmaet DN Group har netop offentliggjort sit hidtil bedste resultat.

Annonce

Kolding: Tingene flasker sig for det lokale byggefirma DN Group, der leverer det bedste resultat i virksomhedens historie på et tidspunkt, hvor der igen er fart over feltet inden for byggebranchen.

Virksomheden har inden for det seneste år etableret afdeling i hovedstadsområdet, og byggefirmaet har fået en fod inden for i markedet for større boligkomplekser som rækkehuse. DN Group har netop afleveret et stor projekt i Aarhus. Det er et projekt til næsten 200 millioner kroner.

- Vi har fået et rigtig godt rygte inden for branchen, og det er afgørende, siger Henrik Nielsen, der er medejer og salgs- og udviklingsdirektør i selskabet, der i dag beskæftiger 23 medarbejdere, hvoraf fire sidder på kontoret i Søborg.

Virksomheden hyrer underentreprenører ind, og på det højeste har der været op imod 300 i gang på byggepladserne, der primært ligger i Aarhus og København og så på hjemmebanen i Kolding, hvor firmaet blandt andet har stået for udvikling af området ved nabogrunden til universitetet, hvor firmaet skal bygge en ny skole til IBA Erhvervsakademi Kolding og boliger. I alt 20.000 kvadratmeter.

Kort om DN Group

Byggefirmaet DN Group kan føre sin historie tilbage til 1965. Virksomheden udvikler og bygger både boliger og erhvervsbyggerier. Der er 23 ansatte i firmaet, der hyrer underentreprenører ind til de forskellige opgaver. Virksomhedens hovedaktionærer er Henrik Nielsen, Erik Damgaard og Jan Jensen.

Annonce

Det rigtige team

- Vi har fået gode relationer til nogle af de store investorer i markedet. De ved, at det fungerer, når de arbejder med os. Vi afleverer til tiden. Projektet i Aarhus, der er temmelig stort, det har vi lige gået igennem for fejl og mangler, og det løber op i 30.000 kroner. Det er ret godt, men det er også fordi, vi ved, hvad der skal til, og at vi gør alting rigtigt første gang, siger Henrik Nielsen.

Byggefirmaet har netop præsenteret sit årsregnskab, og her er resultatet forbedret markant fra et overskud før skat på 4,7 millioner kroner til 20,4 millioner kroner. Det er det absolut bedste resultat i virksomhedens historie.

De mange projekter betyder også, at antallet af medarbejdere er vokset markant. Inden for det seneste år er der kommet 12 nye medarbejdere, der holder styr på de store byggeprojekter, så i dag er der 23 medarbejdere i alt. Væksten betyder også, at DN Group i løbet af 2018 vil bygge et domicil til sig selv

- Det gode resultat hænger selvfølgelig sammen med, at vi har det rigtige team. Vi har været i stand til at tiltrække de rigtige mennesker, siger Henrik Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce