Annonce
Erhverv

Byggematador er kåret til Årets Virksomhed: - Kunsten er ikke at nå toppen, men at blive deroppe

Pierre Legarth-koncernen beskæftiger omkring 100 fuldtidsmedarbejdere på tværs i koncernen og mere end 500 medarbejdere hos underentreprenører. Det er virksomheden Pierre Ejendomme, der vinder prisen som Årets Virksomhed. Foto: Søren Gylling
Pierre Ejendomme fik onsdag overrakt prisen som Årets Virksomhed. - Det her er blot med til at flytte målstregen, så vi kan sætte nogle flere sten, lyder det fra Pierre Legarth, der nu for anden gang kan sætte prisen på hylden.

Kolding: Sidste år blev han kåret til Årets Ejerleder, og nu kan Pierre Legarth så føje endnu en titel til samlingen. Onsdag blev hans virksomhed Pierre Ejendomme nemlig kåret til Årets Virksomhed 2020.

- Jeg er helt vildt stolt. Det er en kæmpe ære at modtage den ultimative pris. At vinde i år, hvor det er virksomhedslederne, der har stemt, betyder ekstra meget. Og så er det jo en god følelse at vinde, når det sker i et så stærkt felt, siger han.

Normalt findes vinderen af Årets Virksomhed ved en afstemning ved Business Koldings årlige prisshow, men grundet corona har det i stedet været op til en jury og de cirka 640 medlemmer af foreningen at kåre en vinder. Foruden Pierre Ejendomme var virksomheden Global Evolution og it-firmaet C2IT nomineret til prisen.

Annonce

Vil være bedst

I nomineringen af Pierre Ejendomme var der blandt andet lagt vægt på, at Pierre Legarth er en lokalpatriot, der har hjulpet sine erhvervslejere med gratis husleje i foråret sidste år. Samtidig blev det fremhævet, at den lange række af lejeboliger i ejendomsporteføljen nu overstiger en værdi af én milliard kroner, mens der er yderligere 300 nye boliger på vej i Kolding.

Pierre Legarth med diplom og statuette for prisen som Årets Virksomhed 2020 (i midten). Det er Foreningen Business Kolding, der sammen med Danske Bank, står bag prisen. Her er det områdedirektør i Danske Bank Niels Erikstrup Mortensen (tv.) og administrerende direktør i Business Kolding Morten Bjørn Hansen (th.). Foto: Foreningen Business Kolding

For Pierre Legarth er prisen et stort skulderklap og samtidig en yderligere motivation til at drive virksomheden mod nye mål.

- Pierre Ejendomme har haft en stærk udvikling, og det vil fortsætte. Det her er blot med til at flytte målstregen, så vi kan sætte nogle flere sten. Kunsten er ikke at nå toppen, men at blive deroppe. Jeg hviler ikke på laurbærene, det er ikke min spidskompetence. I stedet fortsætter vi den hårde konkurrence. Vi vil bare være de bedste, siger byggematadoren.

Annonce

Dobbeltvinder

Den nye titel skal ifølge Pierre Legarth fejres med en god middag og et weekendophold sammen med alle medarbejdere i Pierre Ejendomme, når det igen bliver muligt i forhold til corona.

- Der skal jo lyde en stor tak til dem. Jeg er selvfølgelig stolt af at have sådan nogle dygtige og flittige kolleger. Medarbejderne er trods alt det vigtigste aktiv i en virksomhed, siger han og føjer til, at han også er særligt stolt af sine to døtre, der begge har engageret sig i virksomheden - den ene i Pierre Ejendomme og den anden i Lasse Larsen Huse, hvor Pierre Legarth er hovedaktionær.


Jeg hviler ikke på laurbærene, det er ikke min spidskompetence. I stedet fortsætter vi den hårde konkurrence. Vi vil bare være de bedste.

Pierre Legarth


Med prisen kan Pierre Legarth nu også kalde sig for dobbeltvinder af Årets Virksomhed. I 2008 vandt han nemlig selvsamme pris - dengang var det dog med sin autolakerings-virksomhed Pierre.dk, som han siden har solgt.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Pizzeria havde ingen penge og skyldte 1,4 millioner kroner: Direktør har nu fået tre års konkurskarantæne

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Ligeglad med dagbøder på en million: Tre mands kamp om et elkabel går nu ind i sit tredje år

Esbjerg For abonnenter

Eksperter anbefalede specialklasse til Wibekes søn - alligevel endte han i en almindelig folkeskoleklasse: - De kunne ligeså godt have sat ham i et bur

Alarm 112

19-årig har mistet livet: Kørte ind i betonpille under viadukt

Esbjerg

Coop ruster sig inden ny konkurrent kommer: Vil jævne moderne Fakta-butik og bygge ny discount-spydspids

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Nej tak til fjernvarmepligt

Navne For abonnenter

Begravelser og bisættelser i Syd- og Sønderjylland

Billund For abonnenter

Jens fylder 100 år: - Jeg har aldrig bekymret mig om ting, jeg ikke kan lave om på

Enkelte ansatte er blevet fyret efter krav om coronapas på job

Haderslev

Is hele året på Torvet: John ismand dropper efterlønnen

Kolding For abonnenter

Helle har ikke set sin nu afdøde biologiske far, siden hun var fem år gammel: Et opslag på Facebook bragte hende tættere på ham end nogensinde før

Esbjerg

Kommunen får Ribe Biogas til at justere produktionen: - Godt at borgere reagerer på gener

Annonce