Annonce
Erhverv

Byggematador er kåret til Årets Virksomhed: - Kunsten er ikke at nå toppen, men at blive deroppe

Pierre Legarth-koncernen beskæftiger omkring 100 fuldtidsmedarbejdere på tværs i koncernen og mere end 500 medarbejdere hos underentreprenører. Det er virksomheden Pierre Ejendomme, der vinder prisen som Årets Virksomhed. Foto: Søren Gylling
Pierre Ejendomme fik onsdag overrakt prisen som Årets Virksomhed. - Det her er blot med til at flytte målstregen, så vi kan sætte nogle flere sten, lyder det fra Pierre Legarth, der nu for anden gang kan sætte prisen på hylden.

Kolding: Sidste år blev han kåret til Årets Ejerleder, og nu kan Pierre Legarth så føje endnu en titel til samlingen. Onsdag blev hans virksomhed Pierre Ejendomme nemlig kåret til Årets Virksomhed 2020.

- Jeg er helt vildt stolt. Det er en kæmpe ære at modtage den ultimative pris. At vinde i år, hvor det er virksomhedslederne, der har stemt, betyder ekstra meget. Og så er det jo en god følelse at vinde, når det sker i et så stærkt felt, siger han.

Normalt findes vinderen af Årets Virksomhed ved en afstemning ved Business Koldings årlige prisshow, men grundet corona har det i stedet været op til en jury og de cirka 640 medlemmer af foreningen at kåre en vinder. Foruden Pierre Ejendomme var virksomheden Global Evolution og it-firmaet C2IT nomineret til prisen.

Annonce

Vil være bedst

I nomineringen af Pierre Ejendomme var der blandt andet lagt vægt på, at Pierre Legarth er en lokalpatriot, der har hjulpet sine erhvervslejere med gratis husleje i foråret sidste år. Samtidig blev det fremhævet, at den lange række af lejeboliger i ejendomsporteføljen nu overstiger en værdi af én milliard kroner, mens der er yderligere 300 nye boliger på vej i Kolding.

Pierre Legarth med diplom og statuette for prisen som Årets Virksomhed 2020 (i midten). Det er Foreningen Business Kolding, der sammen med Danske Bank, står bag prisen. Her er det områdedirektør i Danske Bank Niels Erikstrup Mortensen (tv.) og administrerende direktør i Business Kolding Morten Bjørn Hansen (th.). Foto: Foreningen Business Kolding

For Pierre Legarth er prisen et stort skulderklap og samtidig en yderligere motivation til at drive virksomheden mod nye mål.

- Pierre Ejendomme har haft en stærk udvikling, og det vil fortsætte. Det her er blot med til at flytte målstregen, så vi kan sætte nogle flere sten. Kunsten er ikke at nå toppen, men at blive deroppe. Jeg hviler ikke på laurbærene, det er ikke min spidskompetence. I stedet fortsætter vi den hårde konkurrence. Vi vil bare være de bedste, siger byggematadoren.

Annonce

Dobbeltvinder

Den nye titel skal ifølge Pierre Legarth fejres med en god middag og et weekendophold sammen med alle medarbejdere i Pierre Ejendomme, når det igen bliver muligt i forhold til corona.

- Der skal jo lyde en stor tak til dem. Jeg er selvfølgelig stolt af at have sådan nogle dygtige og flittige kolleger. Medarbejderne er trods alt det vigtigste aktiv i en virksomhed, siger han og føjer til, at han også er særligt stolt af sine to døtre, der begge har engageret sig i virksomheden - den ene i Pierre Ejendomme og den anden i Lasse Larsen Huse, hvor Pierre Legarth er hovedaktionær.


Jeg hviler ikke på laurbærene, det er ikke min spidskompetence. I stedet fortsætter vi den hårde konkurrence. Vi vil bare være de bedste.

Pierre Legarth


Med prisen kan Pierre Legarth nu også kalde sig for dobbeltvinder af Årets Virksomhed. I 2008 vandt han nemlig selvsamme pris - dengang var det dog med sin autolakerings-virksomhed Pierre.dk, som han siden har solgt.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Høsten er landmændenes eksamen: Det tegner til en middelpræstation til god pris

Danmark

Fredagens coronatal: Fald i antal nysmittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Corona løsner grebet om særligt plagede kommuner - men kun to syd- og sønderjyske kommuner når under kritisk grænse

Sydjylland For abonnenter

Lastbilchaufføren Lasse er møgtræt af ulovligt parkerede campingvogne på motorvejs-rastepladser: Er blevet svinet til, når han har påpeget problemet

Esbjerg

Mand gik på rov efter voksenslik: Stjal for flere tusind kroners eksklusiv champagne og sjælden gin

EfB

EfB-undersøgelse på usikker grund

Esbjerg For abonnenter

Charli havnede på skadestuen som 17-årig: - Jeg blev slået ned, fordi jeg er transperson

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Kornet er solgt på forhånd - men høsten skal i hus: Se videoen og kom med op i Flemming Kjærs mejetærsker

Sønderborg

Efter redningsaktion: Det er der sket med kattekillingen fra Flemmings bil

Kultur

Ghita Nørby efter omtalt interview: Jeg bliver ked af det

Kolding

Turisterne strømmer til Koldinghus: Sommeren har været bedre end før corona

Aabenraa For abonnenter

Efter nedrivning af forfaldent hotel: Området er blevet meget mere værd

Sønderborg

Mariann arbejder med mursten som sin oldefar: - Uden teglværkerne var jeg nok blevet tysker

Annonce