Annonce
Erhverv

Byggeriet er i gang: Rema 1000 og butikscenter klar i starten af 2021

En ny Rema 1000 er klar til åbning i starten af 2021, hvor også et butikscenter på 10.000 kvadratmeter står klar. PR-foto
Annonce

Kolding: Byggeriet er så småt gået i gang på en stor grund ved siden af Bauhaus ved Kolding Storcenter, som om lidt over et år skal huse et stort butikscenter og en Rema 1000.

Grunden er ejet af Reitan Ejendomsudvikling, som bygger og sælger ejendomme og butikscentre over hele landet, primært for Rema 1000. Her fortæller direktør Jan Poulsen, at man forventer at være færdig med første etape af byggeriet i starten af 2021: Et cirka 10.000 kvadratmeter stort butikscenter, som blandt andet vil rumme en Rema 1000-butik på 1200 kvadratmeter.

Hvilke butikker, der ellers kommer til at være i det nye center, vil Jan Poulsen ikke komme nærmere ind på, men han oplyser, at der allerede er aftaler på plads med flere lejere.

- Vi har så mange aftaler på plads, så vi føler os sikre nok til at gå i gang med at bygge.

Byggeriet bliver formet som en hestesko, hvor der er parkering i midten, men i første etape bliver kun de to sider af hesteskoen opført, mens man ind til videre holder igen med det sidste ben ind mod Bauhaus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce