Annonce
Esbjerg

Byråd gav million til børnehave

Flere børnekvadratmeter og bedre forhold til børnene i Jacob A. Riis Børnehave i Ribe, lød det fra formanden for Børn & Familieudvalget, Diana Mose Olsen (SF), på byrådsmødet mandag aften. Arkivfoto.
Annonce

Esbjerg Kommune: Renoveringen af Jacob A. Riis Børnehave i Ribe har været et stykke tid undervejs - i budgettet for 2017 afsatte politikerne én million kroner til renovering af den selvejende daginstitution, som det også er anbefalet i masterplanen for dagtilbud.

Beløbet blev udskudt til 2018, og børnehaven har nu fået udarbejdet et byggeprogram, så pengene bliver brugt på de formål, der blev peget på i masterplanen.

- Det gælder udnyttelse af tagetagen, så det frigiver flere børnekvadratmeter, renovering af toiletter, garderober og køkken, udskiftning af vinduer mod nord, maling af indgangsparti, ny dør i vindfang, udskiftning af gulv og øvrig renovering i børnehaven. Alt sammen noget, der giver bedre rammer for børn og voksne i Jacob A. Riis Børnehave, forklarede formanden for Børn & Familieudvalget, Diana Mose Olsen (SF), i byrådssalen mandag aften, da hun bad om frigivelse af beløbet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Trekantområdet

Sådan leder politiet efter Jørgen: - Vi kan ikke få for meget information

Annonce