Annonce
Haderslev

Byrådet sætter hinanden stævne på Harmonien

Der er ikke plads nok i byrådssalen på Haderslev Rådhus. Derfor holder byrådet sit ordinære møde i den store sal på Harmonien - hvor der er plads til at holde afstand. Arkivfoto: Inge Rogat Møller
Der er bedre plads til at holde den nødvendige afstand på Harmonien. Efter to virtuelle møder, mødes byrådet nu igen fysisk.
Annonce

Haderslev: Det bliver næsten som normalt, og så alligevel ikke, når Haderslev Byråd tirsdag klokken 17 mødes fysisk for første gang efter coronakrisen.

Byrådssalen er nemlig skiftet ud med den store sal i Kulturhus Harmonien, hvor der er god plads til at holde afstand. Af hensyn til smittefaren er der dog ingen adgang for offentligheden, kun pressen har adgang.

- Vi har i økonomiudvalget aftalt at gøre det på denne måde i forhold til byrådets maj-møde, så vi kan overholde alle nuværende corona-regler. Vi vil herefter se tiden an og på et senere tidspunkt forholde os til, om vi til juni-mødet kan rykke tilbage i byrådssalen, siger borgmester H.P. Geil (V) i en pressemeddelelse.

Borgerne kan dog følge byrådsmødet live eller se det senere på kommunens hjemmeside, fordi mødet streames live via Kommune TV. Her kan man også se møderne fra marts og april, der blev holdt virtuelt, hvor byrådsmedlemmerne sad hjemme i deres stuer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Skulle besøge en veninde: Kørte galt i stjålet bil og efterlod den midt på motorvejen

Annonce