Annonce
Haderslev

Byrådsmedlem bliver løsgænger

Malene Ravn Neumann besluttede torsdag at melde sig ud af Liberal Alliance og blive løsgænger i Haderslev Byråd. Hun har samtidig meddelt, at hun trækker sig fra den borgerlige fællesgruppe. Foto: Jacob Schultz
Malene Ravn Neumann har meldt sig ud af Liberal Alliance og bliver løsgænger i byrådet. Det skriver hun på sin Facebook-side. Ikke overraskende, mener Venstrefolk.

HADERSLEV: Byrådsmedlem Malene Ravn Neumann har meldt sig ud af Liberal Alliance og forlader samtidig den borgerlige flertalsgruppe i byrådet.

Det meddeler hun på sin Facebook-side.

Her er, hvad hun skriver:

- Jeg har i dag valgt at melde mig ud af Liberal Alliance. Ikke fordi jeg er politisk uenig med LA, slet ikke. Og jeg føler mig beriget af alle, jeg har lært at kende gennem LA.

Jeg har valgt, som jeg har, alene af personlige årsager. Jeg har forandret mig på rigtig mange måder og har flyttet mig på mange områder, nok også mere end jeg selv har villet erkende den seneste tid.

Og konklusionen for mig blev derfor i dag, at jeg afmeldte mig mit medlemskab af LA.

Det har været en rigtig rigtig god tid hos LA. Jeg har altid følt mig velkommen og ordentligt behandlet, for det skal alle LA’er have kæmpe tak.

Fremtiden for mig i politik hedder altså nu "løsgænger’". Jeg har ved samme lejlighed orienteret flertalsgruppen i Haderslev Byråd om, at jeg ej heller længere er at betragte som en del af deres gruppe.

Politik er sjovt, politik er spændende, men politik er også nogle gange hårdt og indebærer svære beslutninger at tage. Men den her beslutning er rigtig for mig lige nu.

Nogle gange, når man er en del af en stor gruppe, skal man sommetider gå på kompromis for at finde en fælles middelvej.

Allan Emiliussen (V)

Ikke overraskende

Borgmester H.P. Geil (V) siger til JydskeVestkysten, at Malene Neumanns beslutning "måske ikke er så overraskende." Ellers har han ingen kommentarer til byrådsmedlemmets beslutning.

Heller ikke formanden for den borgerlige fællesgruppe, Allan Emiliussen (V), er særlig overrasket over Malene Neumanns skridt:

- Malene har markante og stærke synspunkter, og nogle gange, når man er en del af en stor gruppe, skal man sommetider gå på kompromis for at finde en fælles middelvej. Og så må man mærke efter i sig selv, om den fællesvej ligger for langt væk fra en selv. Jeg kan kun sige tak for samarbejdet, og jeg er sikker på, at vi også i fremtiden kan samarbejde, men lige her og nu er Malene mere fri.

Allan Emiliussen oplyser, at den nu tidligere LA'er havde fået plads i økonomiudvalget i forbindelse med rokaden efter Benny Bondes (LA) sygdom, men den post taber hun, da det er partiet, der har fået pladsen.

Annonce

Irrelevant

Malene Ravn Neumanns nu forhenværende partifælle, Thomas Vedsted, der tirsdag blev medlem af Haderslev Byråd i stedet for den langtidssygemeldte Benny Bonde, har ingen kommentarer til Malene Ravn Neumanns beslutning.

- Næh, det er faktisk lidt irrelevant. Hun har alligevel i lang tid ikke rigtig været medlem, siger han uden at ville uddybe.

JydskeVestkysten forsøgte torsdag at komme i kontakt med Malene Ravn Neumann, der dog var optaget af møde.

Annonce
Sønderjylland For abonnenter

Gammelt familiebageri toner nu frem på skærmen: - Vi er spændt på reaktionerne

Danmark

Fredagens coronatal: Sætter rekord med 53.655 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Jesper Buch kalder sagen grotesk: - Åndssvage iværksætter-regler bremsede min datters virksomhed

Varde For abonnenter

Izabelas drøm om børn blev knust: Som ironman føler hun sig endelig som en rigtig kvinde igen

Aabenraa

Særdeles hjælpsom dame efterlyses: Betalte regningen for ældre herre i supermarked

Tønder

En har budt på sønderjysk campingplads, men må væbne sig med tålmodighed: Forhandlinger er sat på pause

Samfundet gjorde Erling fortræd: Han blev fjernet som spæd, tvangssteriliseret og kom først ud, da han fyldte 40

Kolding

Se video og kæmpe billedgalleri: Sådan blev Koldings næbhval obduceret

Team Esbjerg For abonnenter

Kommentar: Derfor kan det meget nemt gå hen at blive en rigtig dejlig lørdag for Team Esbjerg

Han var med til at starte håndboldherrernes medaljeæra - nu skal landsholdskoryfæ sætte det rigtige hold hos Orifarm

Sønderborg

42-årig sigtet for at holde kvinde indespærret: Gennem tre måneder skulle han have voldtaget hende

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Haderslev

Haderslevs dyreste græsplæne: Lys på stadion kan ses langt væk om natten

Kolding For abonnenter

Skubbede kammerat ind i soveværelse og skød hen over hovedet på ham med oversavet jagtgevær: 37-årig skal i fængsel i tre et halvt år

Billund

Corona-udbrud lukker bageri: - Vi er lagt fuldstændig ned

Annonce