Annonce
Haderslev

Byrådsmedlem bliver løsgænger

Malene Ravn Neumann besluttede torsdag at melde sig ud af Liberal Alliance og blive løsgænger i Haderslev Byråd. Hun har samtidig meddelt, at hun trækker sig fra den borgerlige fællesgruppe. Foto: Jacob Schultz
Malene Ravn Neumann har meldt sig ud af Liberal Alliance og bliver løsgænger i byrådet. Det skriver hun på sin Facebook-side. Ikke overraskende, mener Venstrefolk.

HADERSLEV: Byrådsmedlem Malene Ravn Neumann har meldt sig ud af Liberal Alliance og forlader samtidig den borgerlige flertalsgruppe i byrådet.

Det meddeler hun på sin Facebook-side.

Her er, hvad hun skriver:

- Jeg har i dag valgt at melde mig ud af Liberal Alliance. Ikke fordi jeg er politisk uenig med LA, slet ikke. Og jeg føler mig beriget af alle, jeg har lært at kende gennem LA.

Jeg har valgt, som jeg har, alene af personlige årsager. Jeg har forandret mig på rigtig mange måder og har flyttet mig på mange områder, nok også mere end jeg selv har villet erkende den seneste tid.

Og konklusionen for mig blev derfor i dag, at jeg afmeldte mig mit medlemskab af LA.

Det har været en rigtig rigtig god tid hos LA. Jeg har altid følt mig velkommen og ordentligt behandlet, for det skal alle LA’er have kæmpe tak.

Fremtiden for mig i politik hedder altså nu "løsgænger’". Jeg har ved samme lejlighed orienteret flertalsgruppen i Haderslev Byråd om, at jeg ej heller længere er at betragte som en del af deres gruppe.

Politik er sjovt, politik er spændende, men politik er også nogle gange hårdt og indebærer svære beslutninger at tage. Men den her beslutning er rigtig for mig lige nu.

Nogle gange, når man er en del af en stor gruppe, skal man sommetider gå på kompromis for at finde en fælles middelvej.

Allan Emiliussen (V)

Ikke overraskende

Borgmester H.P. Geil (V) siger til JydskeVestkysten, at Malene Neumanns beslutning "måske ikke er så overraskende." Ellers har han ingen kommentarer til byrådsmedlemmets beslutning.

Heller ikke formanden for den borgerlige fællesgruppe, Allan Emiliussen (V), er særlig overrasket over Malene Neumanns skridt:

- Malene har markante og stærke synspunkter, og nogle gange, når man er en del af en stor gruppe, skal man sommetider gå på kompromis for at finde en fælles middelvej. Og så må man mærke efter i sig selv, om den fællesvej ligger for langt væk fra en selv. Jeg kan kun sige tak for samarbejdet, og jeg er sikker på, at vi også i fremtiden kan samarbejde, men lige her og nu er Malene mere fri.

Allan Emiliussen oplyser, at den nu tidligere LA'er havde fået plads i økonomiudvalget i forbindelse med rokaden efter Benny Bondes (LA) sygdom, men den post taber hun, da det er partiet, der har fået pladsen.

Annonce

Irrelevant

Malene Ravn Neumanns nu forhenværende partifælle, Thomas Vedsted, der tirsdag blev medlem af Haderslev Byråd i stedet for den langtidssygemeldte Benny Bonde, har ingen kommentarer til Malene Ravn Neumanns beslutning.

- Næh, det er faktisk lidt irrelevant. Hun har alligevel i lang tid ikke rigtig været medlem, siger han uden at ville uddybe.

JydskeVestkysten forsøgte torsdag at komme i kontakt med Malene Ravn Neumann, der dog var optaget af møde.

Annonce
Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Soulas skal finde fodfæste og må afvente superligabold for SønderjyskE: Onsdag skal han vise sig moden i pokalkamp på Fyn

Danmark

Onsdagens coronatal: Nu er over 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Sydjylland

Motorvej lukket igen: Massiv kø mod Esbjerg

Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Butikscenter står snart halvtomt: Kommunen arbejder på femte år videre med at etablere lyskryds i området

Esbjerg For abonnenter

Fængselsdom: 21-årig mand voldtog hash-lammet kvinde to gange efter at have givet hende en stærk joint

Esbjerg For abonnenter

Havnearbejdere strammer skruen: Blokade om undervandsbåd lammer Esbjerg Havn

Esbjerg

Voldsomt dobbelt-uheld på Esbjergmotorvejen: Mand hastet på hospitalet

Aabenraa

Om et år går det løs: Lokal vognmand skal hente de nye affaldsbeholdere

Kolding For abonnenter

Voldtægtssag skaber utryghed hos beboere i ungdomsboliger: - Jeg føler hele tiden, jeg skal gå og holde øje med, hvem der render rundt her

Haderslev

Borgmester: - Ingen vilde heste, bisoner eller kvæg i Pamhule Skov

Sydjylland

Motorvej lukket igen: Massiv kø mod Esbjerg

Esbjerg For abonnenter

Software fra Danmarks største it-firma kan ende i blodig krig: Sagen har forbindelse til familieselskab i Esbjerg

Danmark

Hun så sin konto gå i nul, mens hun talte i telefon med svindleren

Sønderborg For abonnenter

Ulkebøldam: Rensningen er begyndt, men slutdato er stadig ukendt

Esbjerg For abonnenter

Politikerne tøver med udstykning i Andrup: Nervøse ved udsigt til oversvømmelse af nyt boligområde

Sønderborg

Udvist fra Danmark: 27-årig udlænding dømt i narkosag

Annonce