Annonce
Billund

De tre første er klar til at køre andre til vaccination

Jeyarajah Rasiah, også kaldet Ratch, arbejder på Dupont og er byrådspolitiker. Han vil gerne køre med folk, der har svært ved selv at komme til vaccinationsstederne, når det bliver aktuelt i det nye år. Arkivfoto: Joan Karlsen
To socialdemokratiske byrådsmedlemmer samt Lilly Jørgensen fra Vorbasse kan kontaktes, hvis du får brug for et lift til en vaccination.
Annonce

Grindsted/Vorbasse: I det nye år vil vi løbende blive indkaldt til vaccinationer, men i den første del af året bliver der langt til vaccinationsstederne, især fra den nordvestlige del af kommunen. Hvis du ikke bor på plejehjem, så skal du nemlig til Esbjerg, Vejle eller Kolding for at blive vaccineret.

Jeyarajah Rasiah, der er byrådsmedlem for Socialdemokratiet, tilbyder nu at give et lift til vaccinationssteder, når det bliver aktuelt. Han kan kontaktes på mail jera@billund.dk, og han bor i Grindsted.

- Vi skal jo hjælpe hinanden i denne svære tid, skriver han i en mail til redaktionen.

Det samme mener hans kollega i den socialdemokratiske byrådsgruppe, Kris Jensen Skriver, der ligeledes bor i Grindsted. Han kan kontaktes på kjs@billund.dk. Han kan dog ikke hjælpe i perioden den 10.-17. januar.

Annonce

Kører til alle tre byer

Lilly Jørgensen fra Vorbasse er klar til at køre andre til både Vejle, Esbjerg og Kolding. Hun skriver, at det er bedst for hende om mandagen og tirsdagen, men hun kan også de andre tre hverdage. Hun kan kontaktes direkte på sin mobil: 2033 5897.

Hvis du også vil tilbyde et lift til vaccinationssteder, så tilbyder redaktionen i Grindsted og Billund at skrive om det for at hjælpe med at formidle kontakt mellem dem, der vil hjælpe, og dem, der har brug for hjælp. Skriv til beb@jfmedier.dk med dit navn, og hvordan man kan kontakte dig. Skriv også, hvilke byer du gerne vil køre til og fra, og hvis der er bestemte tidspunkter, du kan hjælpe på.


Vi bor i et område med pæn stor afstand til vaccinationscentrene, så vi må hjælpe hinanden, så vi kan komme godt igennem coronakrisen.

Kris Jensen Skriver (S)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Efter fund af britisk mutation: Hel landsby forbereder sig på test

Kolding

Budgetaftale sikrer 46,4 millioner kroner til kæmpe vejanlæg ved Tankedalsvej

Annonce