Annonce
Esbjerg

Byrådsmedlemmer skiftes ud

Michael Harbøll (S) (billedet) bytter plads med Mussa Utto og får dermed sæde i Børn & Familieudvalget. Arkivfoto: Martin Ravn.

Rokeringer i Børn & Familieudvalget og Teknik & Byggeudvalget på plads efter byrådsmøde mandag aften, hvor Mussa Utto (S) forlader det samspilsramte Børn & Familieudvalget og erstattes på posten af Michael Harbøll (S).

Esbjerg Kommune: Der var gang i rokeringerne på Esbjerg Byråds møde mandag aften.

Som tidligere beskrevet i JydskeVestkysten ønsker Mussa Utto (S), der aktuelt er medlem af Børn & Familieudvalget, at udtræde af udvalget til fordel for en plads i Teknik & Byggeudvalget. Og Michael Harbøll (S), der er medlem af sidstnævnte udvalg, ønsker at få plads i Børn & Familieudvalget istedet.

Byrådsmedlem og medlem af Teknik & Byggeudvalget, Henning Ravn (V), udtrykte det fromme håb, at Michael Harbøll ikke render af pladsen, fordi man ikke har været ordentlig ved ham i udvalget. Men han glædede sig over, at Mussa Utto bliver indlemmet i Teknik & Bygge.

- Jeg kender Mussa som en pragmatisk og fornuftig person, lød det fra Ravn, hvilket fik Mussa Utto til at kvittere og ønske Børn & Familieudvalget et godt samarbejdsklima i fremtiden og "held og lykke" til partifællen Michael Harbøll, der altså nu bliver medlem af et politisk udvalg, som i nogen tid har samarbejdet med en ekstern konsulent for at finde en fornuftig samarbejdsform.

Et enigt byråd nikkede til rokeringen, og det samme var i øvrigt tilfældet for en anden udskiftning:

Byrådsmedlem for Dansk Folkeparti, Susanne Dyreborg, agter som bekendt at stille op som kandidat til valg til folketinget i 2019, og dermed kan hun ikke være hverken medlem af eller stedfortræder til valgbestyrelsen vedrørende valg til hverken Folketinget eller EU-Parlamentet.

Ved konstitueringen efter kommunalvalget i november 2017 blev Susanne Dyreborg ellers udpeget som stedfortræder for Dansk Folkepartis gruppeformand, Olfert Krog, til valgbestyrelsen vedrørende valg til Folketinget og EU-Parlamentet, men nu skiftes byrådsmedlem Hans K. Sønderby (DF) ind på den placering istedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Så længe må Team Esbjerg undvære sin største stjerne: Status på Estavana Polmans knæskade

Annonce