Annonce
Læserbrev

Byudvikling. Ærgerligt man ikke bliver klogere

Annonce

Læserbrev: Vejen Kommune har brugt/bruger rigtig mange millioner kroner i Rødding med henblik på at give denne del af kommunen et tiltrængt løft og medvirke til udvikling.

Det er for så vidt ganske godt, men absolut ærgerligt at erfare, at det nye boligprojekt møder kritik fra rigtig mange sider på grund af atypisk højt etagebyggeri ud mod Vestergade.

Lokalplan 310 er udarbejdet (alene) i dialog med Rødding Andelsboligforening. Andre er tilsyneladende ikke blevet hørt til trods for, at Rødding er særdeles borgeraktiv og kritikken så vidt vides... ikke er ukendt!

Jeg håber meget, at Udvalget for teknik og miljø tager de mange høringssvar seriøst, når lokalplanen behandles på onsdag. Ellers må der en solid drøftelse til i byrådet, der træffer endelig beslutning.

Det var bl.a. den slags eksempler, jeg ønskede at undgå, da jeg i forbindelse med budgetlægningen foreslog ansættelse af en stadsarkitekt i Vejen. Den rette stadsarkitekt skulle netop være åben overfor borgere, erhvervsliv og politikere, når interessen hos private investorer skulle fremmes med henblik på vækst og udvikling. Nye netværk og tæt dialog med private investorer, boligorganisationer og erhvervsliv skulle sammen med borgere og politikere afværge utilsigtede “hovsaløsninger/spredehaglsudvikling”.

Nu er Rødding desværre stillet i kritisk positur, hvor der i stedet skulle have været skabt positive forventninger.

Ærgerligt, at “man” ikke ville nytænke og blive klogere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Tønder tabte pusten efter pausen

Debat

Jeg kunne slet ikke blive testet

Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce