Annonce
Tønder

Byudvikling: Drømmene lever i Agerskov

Det første BID-møde Agerskov samlede 99 deltagere. Her blev der nedsat flere arbejdsgrupper, der skal følge op på de idéer og drømme, der kom på bordet. De første resultater præsenteres på det næste møde, som der er indkaldt til onsdag aften den 16. september. Privatfoto
99 deltagere fra handelen, kirken, lokalrådet og andre institutioner deltog i det første BID-møde i Agerskov.  Her kom mange idéer, drømme og konkrete planer på bordet.
Annonce

AGERSKOV: - Hvis du kan drømme det, kan du gøre det.

Sådan lyder et kendt slogan af sportsudstyrsfirmaet NIKE, og det har en række institutioner, ildsjæle og foreninger i Agerskov tilsyneladende taget til sig.

For idéer og drømme er der mange af i Agerskov, og viljen til at føre dem ud i livet er ligeledes synlig.

I hvert fald var ikke færre end 99 personer samlet til det første af en række BID-møder (se faktaboks), der har til formål at skabe (endnu) bedre sammenhæng mellem de aktive i byen.

BID

BID (Business Improvement District) er i Danmark et tværgående samarbejde mellem flest mulige aktører med det formål at skabe stærke aktiviteter og midlertidige installationer, som holder fokus på den attraktive by for borger, tilflyttere, kunder og turister.

- Vi skal sammen finde løsninger på stort og småt og tillade os at drømme stort - og prøve det af i det små, lyder en af ledetrådene, som Trine M. Laursen fra BID-Danmark for formuleret.

Annonce

Børnebassin

Blandt de drømme og ønsker, der blev bragt i spil i Agerskov på det første møde var et børnebassin i svømmehallen, nye byggegrunde, en bedre legeplads for de mindste, seniorboliger ved Baldershøjbanen, kontorfællesskab for selvstændige og en skov med shelters og outdoor-fitness.

Flere af forslagene bliver netop nu vurderet og behandlet af nedsatte arbejdsgrupper. Hvad de er nået frem til, fremlægges på det næste BID-møde, der afvikles onsdag den 16. september klokken 18.30 i Agerskov Skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce