Annonce
Billund

Café får en overhaling

Fra onsdag 20. november kan frokostgæster prøve en ny frisksmurt sandwich. Pressebillede
Café Magion introducerer frisksmurte sandwich og dæmper farverne efter brugerundersøgelse.

Grindsted: Caféleder Ole Ernst vil gerne udvikle Café Magion i retning af en hyggelig og indbydende café til glæde for Magions mange gæster. Det er planer, der er i tråd med de svar, caféens gæster gav i en undersøgelse gennemført for nylig.

Fra onsdag 20. november kan frokostgæster derfor prøve en ny og lækker frisksmurt sandwich og i uge 49 går caféens farvelægning fra orange til en mørkere og mere rolig farve.

Når man mandag til fredag mellem kl. 11.30 og 14.00 kommer i Café Magion, er caféens medarbejdere klar til at servere en sandwich, der kan sammensættes på flere måder. Der vil være to forskellige brød i form af et gormstykke og en sund proteinburgerbolle. Gormstykket er en rustik bolle af håndopslået dej bagt i stenovn.

Er man mere til en burgerbolle, kan man vælge den lækre proteinburgerbolle. Brødet er sundt og proppet med proteiner og energi.

Brødet smøres med ærtepuré, avocadocreme eller pesto. Der kan vælges mellem røget norsk laks, roastbeef eller serranoskinke.

For at skabe omgivelser, der måske ansporer til lidt længere caféophold, har caféleder Ole Ernst også valgt at dæmpe den ellers så karakteristiske orange Magion farve. Det sker til fordel for en mørkere farve, som er fundet i samarbejde med malermester Peter Veilgaard. Håbet er at kunne tiltrække gæster, der har lyst til at sidde lidt længere i caféen. Det kræver mere afdæmpede farver, fortæller gæsterne selv.

I Magion glæder man sig til at kunne byde folk velkommen med nye madtilbud og omgivelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];