Annonce
Billund

Café får en overhaling

Fra onsdag 20. november kan frokostgæster prøve en ny frisksmurt sandwich. Pressebillede
Café Magion introducerer frisksmurte sandwich og dæmper farverne efter brugerundersøgelse.

Grindsted: Caféleder Ole Ernst vil gerne udvikle Café Magion i retning af en hyggelig og indbydende café til glæde for Magions mange gæster. Det er planer, der er i tråd med de svar, caféens gæster gav i en undersøgelse gennemført for nylig.

Fra onsdag 20. november kan frokostgæster derfor prøve en ny og lækker frisksmurt sandwich og i uge 49 går caféens farvelægning fra orange til en mørkere og mere rolig farve.

Når man mandag til fredag mellem kl. 11.30 og 14.00 kommer i Café Magion, er caféens medarbejdere klar til at servere en sandwich, der kan sammensættes på flere måder. Der vil være to forskellige brød i form af et gormstykke og en sund proteinburgerbolle. Gormstykket er en rustik bolle af håndopslået dej bagt i stenovn.

Er man mere til en burgerbolle, kan man vælge den lækre proteinburgerbolle. Brødet er sundt og proppet med proteiner og energi.

Brødet smøres med ærtepuré, avocadocreme eller pesto. Der kan vælges mellem røget norsk laks, roastbeef eller serranoskinke.

For at skabe omgivelser, der måske ansporer til lidt længere caféophold, har caféleder Ole Ernst også valgt at dæmpe den ellers så karakteristiske orange Magion farve. Det sker til fordel for en mørkere farve, som er fundet i samarbejde med malermester Peter Veilgaard. Håbet er at kunne tiltrække gæster, der har lyst til at sidde lidt længere i caféen. Det kræver mere afdæmpede farver, fortæller gæsterne selv.

I Magion glæder man sig til at kunne byde folk velkommen med nye madtilbud og omgivelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Terror skal bekæmpes uden tøven

Takket være en dygtig indsats fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og syv af landets politikredse kan Danmark meget vel være sluppet for ét eller flere terrorangreb. Ved en koordineret aktion onsdag blev flere end 20 adresser over hele landet ransaget og omkring 20 personer anholdt. Ifølge det oplyste fik politiet fat i alle de personer, der var mistænkt, og der menes derfor i denne sag ikke at være flere potentielle terrorister på fri fod. De anholdte vil blive fremstillet ved grundlovsforhør, flere af dem sigtet efter straffelovens såkaldte terrorparagraf. Det er sparsomt med oplysninger i sagen, men ifølge politiet har flere af de anholdte haft "militant, islamistisk motiv" til den planlagte terrorhandling, som vi indtil videre ikke ved noget om. Sagen vidner om den dødsens alvorlige situation, vi som land befinder os i. Der findes iblandt os mennesker, der drevet af islamisk fundamentalisme vil os det ondt, som ingen midler skyer og hvis mål er at skabe skræk og rædsel ved så dødelig terror som muligt. Det er hinsides vores fatteevne, hvorfor de er i besiddelse af så indædt had til de frie samfund, hvis beskyttelse de nyder godt af hver dag, men det er de. Det er ubegribeligt, hvorfor de overhovedet lever i vores vestlige demokratier, men det gør de. Desværre. Det må vi indrette os efter og droppe enhver naiv forestilling om andet, end at vi har været under angreb, at vi er under angreb og at vi kommer under angreb. Mindst én gang tidligere har dansk politi afværget et større terrorangreb, da fire mand i 2010 blev anholdt for at planlægge et attentat mod JP/Politikens Hus i København. I 2015 blev der gennemført to terrorangreb i København på Krudttønden og mod en jødisk synagoge. Her blev to mennesker dræbt. Vi har allerede tilladt mere overvågning og registrering i samfundet, men vi bryder os ikke om at ofre vores frihed på terrorens alter. Lige i dag må vi glæde os over, at der med dygtigt politiarbejde formentlig blev afværget et grusomt terrorangreb.

Kolding

Efter krisemøde: Nyt forlig og fremtidens Kolding Havn ventes klar inden jul

Annonce