Annonce
Billund

Café får en overhaling

Fra onsdag 20. november kan frokostgæster prøve en ny frisksmurt sandwich. Pressebillede
Café Magion introducerer frisksmurte sandwich og dæmper farverne efter brugerundersøgelse.
Annonce

Grindsted: Caféleder Ole Ernst vil gerne udvikle Café Magion i retning af en hyggelig og indbydende café til glæde for Magions mange gæster. Det er planer, der er i tråd med de svar, caféens gæster gav i en undersøgelse gennemført for nylig.

Fra onsdag 20. november kan frokostgæster derfor prøve en ny og lækker frisksmurt sandwich og i uge 49 går caféens farvelægning fra orange til en mørkere og mere rolig farve.

Når man mandag til fredag mellem kl. 11.30 og 14.00 kommer i Café Magion, er caféens medarbejdere klar til at servere en sandwich, der kan sammensættes på flere måder. Der vil være to forskellige brød i form af et gormstykke og en sund proteinburgerbolle. Gormstykket er en rustik bolle af håndopslået dej bagt i stenovn.

Er man mere til en burgerbolle, kan man vælge den lækre proteinburgerbolle. Brødet er sundt og proppet med proteiner og energi.

Brødet smøres med ærtepuré, avocadocreme eller pesto. Der kan vælges mellem røget norsk laks, roastbeef eller serranoskinke.

For at skabe omgivelser, der måske ansporer til lidt længere caféophold, har caféleder Ole Ernst også valgt at dæmpe den ellers så karakteristiske orange Magion farve. Det sker til fordel for en mørkere farve, som er fundet i samarbejde med malermester Peter Veilgaard. Håbet er at kunne tiltrække gæster, der har lyst til at sidde lidt længere i caféen. Det kræver mere afdæmpede farver, fortæller gæsterne selv.

I Magion glæder man sig til at kunne byde folk velkommen med nye madtilbud og omgivelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce