Annonce
Varde

Campingplads får lov til at udvide med 100 pladser på grund af corona

Vejers Strand Camping har fået tilladelse af Varde Kommune til at udvide antallet af pladser med 100 til 584 campingenheder i fire uger. Arkivfoto: Henrik Reintoft

Vejers Strand/Grærup Strand: Der har på de sociale medier på det seneste været spekuleret i, om de 83 campingenheder på den nu lukkede Grærup Strand Camping er flyttet til Vejers Strand Camping. Begge er ejet af familien Slaikjær fra Hvidbjerg Strand Feriepark, der i fjor købte campingpladserne.

Aktindsigt

Men det har intet på sig. JydskeVestkysten har søgt om aktindsigt hos Varde Kommune. Og Hvidbjerg Strand Feriepark har ved direktør Steen Slaikjær søgt og fået en midlertidig tilladelse til at øge antallet af enheder med 100 pladser på Vejers Strand Camping, der normalt har tilladelse til 484 campingenheder.

Der er søgt om at udvide kapaciteten i ugerne 28, 29, 30 og 31 på den ret så store naturcampingplads på cirka 20 hektar.

Varde Kommune har i sin afgørelse lagt vægt på, at feriesæsonen er påvirket af covid-19, hvorfor den bliver kortere. Kommunen finder det uproblematisk at udvide antallet af pladser til 584 i fire uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Præsten og politikeren fylder 50

Annonce