Annonce
Livsstil

Campingpladser melder om næsten udsolgt: - Vi har afvist rigtig mange, der gerne ville have en sæsonplads

På Grønninghoved Strand Camping får ejerne Lasse Guldager Pedersen og Anna Lund Rasmussen en travl sommer. De er næsten fuldt belagte. Foto: Ludvig Dittmann
JydskeVestkysten har taget temperaturen på, hvordan sommerens belægning på flere campingpladser i kommunen ser ud. Flere står til et rigtig pænt år, siger de, mens én campingplads kommer til at mangle tyskerne.

Kolding: - Jeg vil tro, at vi kommer til at have 10-15-20 procent flere gæster i år. Vi har afvist rigtig mange, der gerne ville have en sæsonplads eller en forsæsonplads, og havde vi haft pladser til dem, havde vi formentlig solgt det dobbelte.

Sådan lyder det fra Anders Gustafsson, som ejer Stensager Strand Camping ved Binderup Strand.

Han er ikke i tvivl om, at det nok skal blive en god sæson i år. Han fortæller, at han har kunnet mærke, at flere danskere har købt campingvogne, og at der generelt er kommet flere campister til.

Annonce

- Vi har solgt flere pladser end normalt, og flere er også interesseret i at leje vores hytter og de campingvogne, der allerede er opstillet. Det bliver et bedre år end mange af de andre år. Det er jeg næsten sikker på, siger han.

Også ved Hejlsminde Strand Camping ser det fint ud, lyder det fra ejer Anja Mikkelsen.

- Sommerferien ser rigtig okay ud. Vi har ikke mange pladser tilbage, men vi skal lige hen efter 10. juli, før vi er helt booket. Men vi kan også mærke, at danskerne lige skal se vejret an, før de booker. Sidste år havde vi udsolgt, og vi tror på, at der bliver fyldt op igen i år. Der har været øget interesse for vores pladser i år, og vi har kunnet mærke, at danskerne ikke er så bange for corona længere, siger hun.

Manglende tyskere

Til gengæld er der udsigt til en stille og rolig sommer ved Gl. Ålbo Camping, hvis tyskerne ikke kan komme, fortæller ejer Martin Pedersen.

- Vi skiller os nok lidt ud, for 80 procent af vores gæster er tyskere. Lige nu ser sommeren trist ud for os, og efter regeringens firefasede åbningsplan af grænsen, så gik vi over 14 dage fra en 110 procent overbelægning ved kristi himmelfart og pinse til at være nede på måske 15 procent, hvis jeg er heldig.

- Det er det billede, jeg kigger ind i lige nu, men hen over sommeren kan jeg se, at danskerne kommer. De booker bare lidt senere. Jeg forventer, at vi stadigvæk har pladser, og hvis det er, at vores tyske publikum ikke får lov til at komme, så bliver det bare helt stille og roligt, siger Martin Pedersen.

På Grønninghoved Strand Camping er der et par uger, hvor der stadig er ledige pladser. Men det er helt naturligt, mener ejerne Lasse Guldager Pedersen og Anna Lund Rasmussen.

- Sommeren er ikke helt booket op endnu. Folk sidder og venter lidt, og jeg tror også, at det ville være mærkeligt, hvis vi var fuldt booket allerede nu. Uge 28, 29 og 30 bliver 100 procent belagte, mens uge 26, 27 og 31 bliver lidt mere svære. Der er ingen tvivl om, at der er rift om pladserne, og man skal overveje at booke nu, hvis man vil have plads på vores campingplads, siger Lasse Guldager Pedersen.


Vi har solgt flere pladser end normalt, og flere er også interesseret i at leje vores hytter og de campingvogne, der allerede er opstillet. Det bliver et bedre år end mange af de andre år. Det er jeg næsten sikker på.

Anders Gustafsson, ejer af Stensager Strand Camping
Annonce
Livsstil For abonnenter

Spørg advokaten: Hvad betyder reglerne om delt bopæl for børne- og ungeydelsen?

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev

Mens der var pause: Socialrådgivere fanget på bånd i mindre pæn samtale om en borger

Tønder For abonnenter

Tønder Kommune med i opløbet om ny naturnationalpark: Kritiker frygter dyr vil sulte ihjel

Aabenraa

Landmænd frygter at solceller kan skade hønsene

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Michael Boris har brugt ni spillere til tre positioner: Har SønderjyskE-træneren fået lagt brikkerne i sit offensive puslespil?

Kolding

Lærer på Kolding-skole vinder stor pris: Får hæder og en halv million kroner

Sønderborg For abonnenter

Beboer fortsætter kamp mod udlejer af nybyggede boliger: - Jeg forstår godt, at andre flytter

Livsstil

Cecilia droppede fuldtidsjobbet for at blive selvstændig: Nu broderer hun med mormors gamle sytråd

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Forbrug

Tilbud onsdag aften: Du får ekstra 50 procent rabat på datovarer i supermarkeder

Tyskland

Live: Valgprognoser giver lille forspring til SPD - følg gyservalget i Tyskland

Debat

Det mener JydskeVestkysten om ophævelsen af corona-restriktionerne

Varde For abonnenter

82-årige Poul Eriks opråb: Der skal røres op i den politiske vælling

Tyskland

Dansk mindretal får en plads i Forbundsdagen: - Det er sensationelt

Annonce