Annonce
Sport

Canadier slår rasende Zverev hjem i Melbourne

21-årige Alexander Zverev håndterede ikke presset fra Milos Raonic med ynde. Han fik en advarsel efter at have ødelagt sin ketsjer i raseri.

Alexander Zverev håndterede sit nederlag med alt andet end ro, da han mandag tabte til Milos Raonic.

Milos Raonic slog hårdt og sendte med en relativ sikker hånd den fjerdeseedede Alexander Zverev ud af Australian Open i fjerde runde.

Det skete med cifrene 6-1, 6-1, 7-6 på turneringens hovedanlæg, Rod Laver Arena, tidligt mandag morgen dansk tid.

Dermed er canadieren, der er seedet som nummer 14 i turneringen, sikret en plads i kvartfinalen, der spilles onsdag. Det er fjerde gang, at Raonic når kvartfinalen.

Raonic lod især sin serv gøre arbejdet, da han ekspederede den 21-årige tysker, der af mange ses som et af de nye stjerneskud i tennissporten, ud af turneringen.

Selv om Zverev fik brudt sin serv i første spil, så vandt han efterfølgende otte bolde. I andet sæt fik tyskeren tilsyneladende nok af sit eget underpræsterende spil.

Efter at være kommet bagud 1-4 satte tyskeren sig på bænken og hamrede sin ketsjer ned i banen flere gange, indtil den gik i stykker.

Han fik en advarsel for sin opførsel, men forlod banen efter at have tabt sættet. Han vendte dog tilbage med mere fokus og kæmpede bravt for at komme tilbage i spillet.

Måske var det for lidt og alt for sent. Selv om Zverev fulgte langt bedre med i tredje sæt, fik Raonic igen sat ham under pres og kunne til sidst tage sættet 7-6.

Med sejren skal den tidligere Wimbledon-finalist op mod enten Borna Coric, der er seedet som nummer 11, eller Lucas Pouille, der er seedet som nummer 28, i kvartfinalen.

Raonic nåede også kvartfinalen i Melbourne i 2016.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Et ja er et ja og binder alle partier i et forlig

Seks partier står bag. Seks partier fra Dansk Folkeparti til SF gik sammen og fik forhandlet et budget hjem – fint og uden de store problemer i øvrigt. For modsat naboerne i Haderslev og større kommuner som Kolding og Esbjerg er der styr på økonomien i Aabenraa. Ikke store og uhyggelige besparelser på børn, unge og ældre her. Tværtimod blev der råd til blandt andet at give skolerne lidt ekstra. Det var dog også helt nødvendigt. Penge til de ældre var der ikke, og det har fået kommunens seniorråd til i et høringssvar til budgettet at komme med dette krav til politikerne: Send flere penge, tak. ET NATURLIGT KRAV, for det er jo nærmest det, rådet er dannet for. At skabe så gode betingelser for kommunens ældre som muligt. Herunder at forlange flere penge i forbindelse med budgetforhandlinger. Kravene bliver ikke efterkommet, selv om byrådets populist par excellence, viceborgmester Ejler Schütt, selvfølgelig ikke kunne dy sig. Jamen, det må vi da se på, lød det sammenfattende fra DF’eren til jv.dk og JydskeVestkysten i begyndelsen af ugen, da vi skrev om Seniorrådets ønsker, og han understregede sin pointe ved at foreslå et møde i forligsgruppen inden for et par uger. Hvorfor sige nej til politisk sympati fra nogle vælgere, når muligheden nu bød sig? Nej vel, dertil er Ejler Schütts politiske næse alt for veludviklet. TIL GENGÆLD VAR der ikke megen respekt eller sympati at hente hos borgmester Thomas Andresen (V). – Undskyld mig, men hvor skal pengene komme fra, lød det nærmest arrigt fra borgmesteren, der bestemt ikke ser nogen anledning til at indkalde forligspartierne igen. Socialdemokratiets nye gruppeformand og nyudnævnte borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, lod sig ikke friste. Også han står bag det forlig, partiet har givet og taget i. Selvfølgelig gør han det. – Vi har valgt, at børnene og folkeskolerne skulle have, sagde Uldall Hansen som begrundelse. Godt for det. Et ja er et ja, og et forlig er et forlig. Det ville tendere det useriøse at genåbne budgettet, blot et par uger efter det blev underskrevet, fordi man lige kom i tanke om, at der var nogle vælgergrupper, der ikke havde fået. Som om de var glemt. SÅDAN KAN DET POLITISKE arbejde ikke foregå. Nok er den økonomiske situation i Aabenraa fin, nok er der råd til lidt ekstra i 2020, men Aabenraa var for omkring et årti tilbage igennem store og voldsomme besparelser, og en gentagelse af dengang ønsker ingen i byrådet. Slet ikke ved at ødsle i gode tider. Derfor får Seniorrådet et klart nej til sine ønsker om flere penge. Og Schütt må naturligvis stå bag det forlig, han på sit partis vegne har indgået med Venstre, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, De Konservative og SF. Eller vælge at træde helt ud. Borgmesteren behøver ikke DF’s stemmer i byrådssalen. Men så langt går Ejler Schütt selvfølgelig ikke, og det var heller ikke tanken bag hans udmeldinger. Han fiskede såmænd bare efter lidt sympati. GOD WEEKEND

Annonce