Annonce
Sydjylland

Carl Holst siger farvel og taler ud ved JV-arrangement på Askov Højskole

Kom frisk: Snart forhenværende folketingsmedlem, tidligere minister og regionsrådsformand Carl Holst (V) kan du nu møde ved et JV Direkte-arrangement på Askov Højskole torsdag den 9. maj klokken 19.00 til 20.30. Arkivfoto: Martin Ravn
Carl Holst udgiver bogen "Carl - prisen for et liv i politik", og når folketingsvalget er udskrevet, forlader han politik. Hør, mød og oplev ham tale ud om et langt og dramatisk liv i politik, når JydskeVestkysten sammen med Askov Højskole arrangerer et JV Direkte med Carl Holst torsdag den 9. maj.
Annonce

Når valget udskrives, er det farvel til folketingsmedlem, tidligere regionsrådsformand og eks-minister Carl Holst (V) efter et langt, langt liv i politik.

Nu får du som JydskeVestkysten-læser en enestående mulighed for at opleve Carl Holst helt tæt på i et JV Direkte-arrangement, hvor Carl Holst vil fortælle om et langt og dramatisk liv i politik. Det sker torsdag den 9. maj klokken 19.00 til 20.30 på Askov Højskole - tilmelding via nembillet.dk.

Arrangementet, som er et samarbejde mellem JydskeVestkysten og Askov Højskole, sker lige i kølvandet på udgivelsen af bogen ”Carl – prisen for et liv i politik”, som er Carl Holsts egen beretning om, hvad der skete, da han blev kastet ud i sit livs nedtur, mistede en del af troen på retssamfundet, det politiske system og ikke mindst den frie presse.

Forlaget Momenta, der udgiver bogen, skriver således om Carl Holsts politiske liv:

- Carl Holst var hårdt ramt. I mange måneder var han en fast del af alle danske mediers politiske dækning. Den ene kritiske anklage mod den nye forsvarsminister og tidligere formand for Region Syddanmark afløste den anden. Efter 93 dage måtte han gå af som minister og kort efter tage orlov fra Folketinget. Det var i efteråret 2015. Carl Holst blev efterforsket af politiet, undersøgt af Statsforvaltningen, kulegravet af medierne, og en advokatundersøgelse var sat til at vende hver en sten. Først næsten to år senere blev han renset – frifundet for alle anklager, og der tilføjes:

Carl er historien om højskolebarnet fra Rødding, der altid gik med bare tæer, fulgte i sin fars fodspor, blev lærer, politiker og endte som glad grundtvigianer og “konge af Sønderjylland” efter et biluheld, der nær havde kostet ham livet.

Carl Holst-arrangement

Snart forhenværende folketingsmedlem, tidligere minister og regionsrådsmedlem Carl Holst (V) vil fortælle om et langt og dramatisk liv i politik ved et kommende JV Direkte-arrangement.

Det sker torsdag den 9. maj klokken 19.00 til 20.30 på Askov Højskole, Maltvej 1, 6600 Vejen, hvor aftenen vil blive modereret af lederen af journalistlinjen på Askov Højskole, Ole Andreesen, samt nyhedsredaktør på JydskeVestkysten, Kim Dahl Nielsen.

Tilmelding sker via siden www.nembillet.dk

Annonce

Forholdet til Lars Løkke

Dermed er der lagt op til en spændende og sikkert også dramatisk aften, når Carl Holst vil tale ud om et langt liv i politik. Forholdet til sin gamle ven og nuværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) vil han sikkert også komme ind på eller blive udspurgt om.

I foromtalen af bogen, der udkommer mandag den 29. april, skrives der således om forholdet til Lars Løkke Rasmussen, da Carl Holst mistede posten som forsvarsminister efter lang tids kritik:

- Jeg forsøgte uden held at ringe til Lars Løkke et par gange, men han ringede ikke tilbage. Og jeg tror ikke, at det var et udtryk for, at han ikke havde mit telefonnummer. Der har i hvert fald været andre tidspunkter i vores indbyrdes relation, hvor han ikke har haft problemer med at huske det, fortæller Carl Holst.

Aftenen vil blive modereret af lederen af journalistlinjen på Askov Højskole, Ole Andreesen, samt nyhedsredaktør på JydskeVestkysten, Kim Dahl Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce