Annonce
Sydjylland

Carl Holst siger farvel og taler ud ved JV-arrangement på Askov Højskole

Kom frisk: Snart forhenværende folketingsmedlem, tidligere minister og regionsrådsformand Carl Holst (V) kan du nu møde ved et JV Direkte-arrangement på Askov Højskole torsdag den 9. maj klokken 19.00 til 20.30. Arkivfoto: Martin Ravn
Carl Holst udgiver bogen "Carl - prisen for et liv i politik", og når folketingsvalget er udskrevet, forlader han politik. Hør, mød og oplev ham tale ud om et langt og dramatisk liv i politik, når JydskeVestkysten sammen med Askov Højskole arrangerer et JV Direkte med Carl Holst torsdag den 9. maj.

Når valget udskrives, er det farvel til folketingsmedlem, tidligere regionsrådsformand og eks-minister Carl Holst (V) efter et langt, langt liv i politik.

Nu får du som JydskeVestkysten-læser en enestående mulighed for at opleve Carl Holst helt tæt på i et JV Direkte-arrangement, hvor Carl Holst vil fortælle om et langt og dramatisk liv i politik. Det sker torsdag den 9. maj klokken 19.00 til 20.30 på Askov Højskole - tilmelding via nembillet.dk.

Arrangementet, som er et samarbejde mellem JydskeVestkysten og Askov Højskole, sker lige i kølvandet på udgivelsen af bogen ”Carl – prisen for et liv i politik”, som er Carl Holsts egen beretning om, hvad der skete, da han blev kastet ud i sit livs nedtur, mistede en del af troen på retssamfundet, det politiske system og ikke mindst den frie presse.

Forlaget Momenta, der udgiver bogen, skriver således om Carl Holsts politiske liv:

- Carl Holst var hårdt ramt. I mange måneder var han en fast del af alle danske mediers politiske dækning. Den ene kritiske anklage mod den nye forsvarsminister og tidligere formand for Region Syddanmark afløste den anden. Efter 93 dage måtte han gå af som minister og kort efter tage orlov fra Folketinget. Det var i efteråret 2015. Carl Holst blev efterforsket af politiet, undersøgt af Statsforvaltningen, kulegravet af medierne, og en advokatundersøgelse var sat til at vende hver en sten. Først næsten to år senere blev han renset – frifundet for alle anklager, og der tilføjes:

Carl er historien om højskolebarnet fra Rødding, der altid gik med bare tæer, fulgte i sin fars fodspor, blev lærer, politiker og endte som glad grundtvigianer og “konge af Sønderjylland” efter et biluheld, der nær havde kostet ham livet.

Annonce

Carl Holst-arrangement

Snart forhenværende folketingsmedlem, tidligere minister og regionsrådsmedlem Carl Holst (V) vil fortælle om et langt og dramatisk liv i politik ved et kommende JV Direkte-arrangement.

Det sker torsdag den 9. maj klokken 19.00 til 20.30 på Askov Højskole, Maltvej 1, 6600 Vejen, hvor aftenen vil blive modereret af lederen af journalistlinjen på Askov Højskole, Ole Andreesen, samt nyhedsredaktør på JydskeVestkysten, Kim Dahl Nielsen.

Tilmelding sker via siden www.nembillet.dk

Forholdet til Lars Løkke

Dermed er der lagt op til en spændende og sikkert også dramatisk aften, når Carl Holst vil tale ud om et langt liv i politik. Forholdet til sin gamle ven og nuværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) vil han sikkert også komme ind på eller blive udspurgt om.

I foromtalen af bogen, der udkommer mandag den 29. april, skrives der således om forholdet til Lars Løkke Rasmussen, da Carl Holst mistede posten som forsvarsminister efter lang tids kritik:

- Jeg forsøgte uden held at ringe til Lars Løkke et par gange, men han ringede ikke tilbage. Og jeg tror ikke, at det var et udtryk for, at han ikke havde mit telefonnummer. Der har i hvert fald været andre tidspunkter i vores indbyrdes relation, hvor han ikke har haft problemer med at huske det, fortæller Carl Holst.

Aftenen vil blive modereret af lederen af journalistlinjen på Askov Højskole, Ole Andreesen, samt nyhedsredaktør på JydskeVestkysten, Kim Dahl Nielsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Esbjerg

Parmo's trold kan ses i Ribe

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand bankede kvindes hoved i gulvet

Annonce