Annonce
Erhverv

Carlsberg har fået ny produktionschef

Vlad Gusev er ny produktionschef på Carlsberg i Fredericia. Han overtager jobbet fra Martin Bjeld, som har fået job hos Lagkagehuset. Foto: Carlsberg

Fredericia: Carlsberg har fået ny produktionschef.

Det er Vlad Gusev, som kommer fra en stilling som produktionsdirektør på Baltika bryggeriet i Rusland. Han har ledet en række bryggerier for Carlsberg-gruppen og har derfor erfaring fra andre dele af virksomheden. Vlad Gusev begyndte i Fredericia for nogle måneder siden og har været ansat i Carlsberg Group siden 2002.

Han overtager jobbet som produktionschef fra Martin Bjeld, som 1. juli tiltrådte et job i Lagkagehuset. Martin Bjeld blev ansat som produktionschef på Carlsberg i 2016.

Han er ansat som leder af "group supply chain" på Lagkagehuset, der har hovedkontor på Dortheavej i København. Her har han ansvar for Danmark, Storbritannien og USA.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Jule-gåtur på diget

Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce