Annonce
Erhverv

Carlsberg henter ny ølboss i egne rækker: Har taget hele turen op

Peter Haahr Nielsen, Varde, er ny administrerende direktør for Carlsberg Danmark. Han hentes fra egne rækker og begyndte i bryggerikoncernen som marketingskoordinator i 2004. Foto: Carlsberg
Peter Haahr Nielsen fra Varde forfremmes fra salgsdirektør til administrerende direktør i Carlsberg Danmark, som brygger og tapper sine produkter i Fredericia.

Fredericia: Carlsberg Danmark, der brygger sine øl på sit bryggeri i Fredericia, får ny administrerende direktør.

Han hentes fra egne rækker og har allerede i en årrække haft sin gang på den store arbejdsplads på Vestre Ringvej.

1. januar overtager salgsdirektør, Peter Haahr Nielsen, posten fra Søren Brinck, som tiltræder en nyoprettet stilling som spydspids for Carlsbergs vækst i Asien.

Annonce

Det er altid en fornøjelse at rekruttere dygtige folk fra egne rækker, og vi har med Peter fundet en stærk dansk kandidat med solide resultater bag sig.

Øverste vicepræsident for Carlsberg i Vesteuropa, Jacek Pastuszka, i en pressemeddelelse

Kender hele butikken

Det oplyser Carlsberg i en pressemeddelelse:

- Peter Haahr har hele sin karriere arbejdet i Carlsberg.

Den begyndte i 2004 som marketingskoordinator. Siden fik han ansvaret for specialøl. Ikke mindst Carlsbergs Jacobsen- og Semper Ardens-serier, og senere ledede Peter Haahr Nielsen i forskellige positioner Carlsbergs samlede salg til supermarkeder, kiosker og andre dele af detailhandelen i Danmark. Det oplyser informationschef Kasper Elbjørn til Fredericia Dagblad.

Sidder i øverste ledelse

- Fra 2016 har Peter Haahr Nielsen siddet i ledergruppen i Carlsberg Danmark som off trade direktør med ansvar for salg af Carlsbergs produkter til supermarkeder med videre, fortsætter pressemeddelelsen.

Off trade er netop salget til detailhandelen. On trade derimod er Carlsbergs salg til restauranter, barer, caféer, diskoteker og så videre.

Den øverste vicepræsident for Carlsberg i Vesteuropa, Jacek Pastuszka, udtaler:

- Det er altid en fornøjelse at rekruttere dygtige folk fra egne rækker, og vi har med Peter fundet en stærk dansk kandidat med solide resultater bag sig.

Bor i Varde

Selv forklarer Peter Haahr Nielsen blandt andet, at "det er en fantastisk opgave, som jeg nu får lov til at prøve kræfter med. Det er klart, at det er med en vis ydmyghed, jeg går til opgaven, da Carlsberg betyder meget for mange, og hjemmemarkedet er vigtigt":

"Men jeg kender forretningen ganske godt, og de sidste år har jeg haft mulighed for sammen med den øvrige ledelse og meget dygtige kollegaer at sætte mit præg på forretningen".

Han er født og opvokset i Nr. Nebel, uddannet fra Syddansk Universitet og Copenhagen Business School. Peter Haahr Nielsen bor i Varde med sin hustru og to børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Kolding For abonnenter

- At lukke en havn... det er sgu da ikke noget, man bare lige gør

Annonce