x
Annonce
Tønder

Caroline mødte Folkeklubben

10-årige Caroline Nielsen fik også lejlighed til at blive fotograferet med to medlemmer af Folkeklubben. Rasmus Dall (tv) og forsanger Kjartan Arngrim (th).Privatfoto
10-årige Caroline Nielsen var til 'Gaffa-talk' med Folkeklubben, og var den nok yngste fan, der torsdag eftermiddag lagde vejen forbi Pumpehuset.

TØNDER FESTIVAL: Gennemsnitsalderen var ret høj, da Folkeklubben torsdag eftermiddag gæstede Pumpehuset til en snak under konceptet Gaffa Talk. Der var dog én markant undtagelse, nemlig 10-årige Caroline Nielsen.

Da der blev åbnet op for spørgsmål fra publikum, var Caroline Nielsen ikke sen til at bede om ordet.

- Jeg vil gerne vide, om I spiller 'Fedterøv' i morgen, spurgte hun med henvisning til, at Folkeklubben spiller fredag til skolekoncerten.

Forsanger Kjartan Arngrim ville dog ikke love, at Folkeklubben ville slå tonen an til et af bandets mest kendte sange.

- Nu spiller vi jo ikke en ønskekoncert. Jeg er ikke Jørn Hjorting. Men du vil gerne høre den? Det skal vi nok tage med i overvejelserne, lød det med et smil.

Annonce

Ret ny fan

Efter snakken med bandet var færdig, tog Caroline opstilling ude bagved for at få lov at give Folkeklubbens nyeste medlem, Ida Duelund, en lille hjemmehæklet node.

- Jeg er fan af dem. Og det har jeg været siden i mandags, fortalte Caroline efter koncerten.

- Vi har hørt en masse af deres musik i skolen, og vi fik faktisk besked på, at vi særligt skulle lytte til 'Fedterøv'.

Caroline Nielsen, der til dagligt går i 4.b på Grundskolen i Tønder, havde endda fået overtalt sin mor, Caja Nielsen, til, at hun måtte få tidligere fri fra skole for at kunne nå til festivalen for at høre interviewet med Folkeklubben.

- Jeg skal helt sikkert fortælle om det i skolen og også vise, at jeg har fået deres autografer, lød det fra Caroline Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Daginstitutioner og mindre skoleklasser genåbner 15. april - sommerens festivaler aflyst

Annonce