Annonce
Billund For abonnenter

Caspar vil snart koge kartofler

Casper Theis Hansen i sit nye køkken på Hotel Ansager

Caspar Theis Hansen fra Krogager er den nye forpagter på Ansager Hotel. Fra 1. april har den 23-årige ansvaret for den nyrenoverede restaurant.

Annonce
Billund For abonnenter

Kokkene i Mini Chef har madspild i tankerne: Derfor er portionerne ikke så store

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Martin svor, at han ikke ville dø på sin søns 12-års fødselsdag: To dage senere trak familiefaren vejret for sidste gang efter tre år i smertehelvede

Vejen For abonnenter

Jack var død i 20 minutter og lå i koma: Nu spiller han fodbold med landsholdskæmpe

Sønderborg

Michael smøgede ærmerne op og droppede smøgerne: - Jeg havde lovet min søn at stoppe

Aabenraa

Gammelt industriområde skifter karakter: Murer har revet gammelt mejeri ned og omdannet vaskeri til depothus

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

EfB For abonnenter

Genlæs livebloggen: Langskudsmål fra sjælden starter og endnu et mål til farlig angriber

Sydjylland For abonnenter

Hans Kristian bor 350 meter fra støjende kampflys landingsbane: Nu sagsøger han og over 200 andre naboer den norske stat - et hav af danske erstatningssager kan også være på vej

For abonnenter

Randers-gigant har minus på 70 millioner og to topfigurer er væk: Men ny direktør vil udvide og ansætte flere

Kolding

Johns kræftsyge kone faldt i kommunens løse fliser og brækkede lårbenet: Nu er Tove død og John forlanger en reaktion fra kommunen

For abonnenter

Sommer på vej! Derfor bliver Vestkysten igen den store vinder

Haderslev

Der var desperat mangel på folk: Formanden måtte afsted for at vende pølser

Erhverv For abonnenter

Her er de rige investorer, som sætter penge i lokale startup-firmaer: - Skidt med at der ikke kommer penge retur

Billund

Lego-restauranten vil gerne være økologisk og bæredygtig - men det er ikke nemt: Spisestedet kæmper dagligt for at få fat i spændende madvarer

Annonce