Annonce
forside

Cate Tygesen er død

Mindeord: Det er med stor sorg, at vi har modtaget beskeden om Cate Tygesens pludselige død.

Cate har, på trods af at hun ikke har haft del i den daglige drift af Det Gamle Apotek i mange år, stadig haft et dybfølt engagement overfor firmaet og haft en stor kærlighed og omsorg for medarbejderne.

Hun har i årenes løb været en driftig erhvervskvinde og sammen med sin mand stået bag flere butikker i Tønder, samt været med til opstarten af julebyen i Tønder.

Hendes hverdag var stadig meget aktiv og hendes kærlige omsorg for andre mennesker spillede en central rolle, da hun altid tænkte på andre først. Især børnebørnene, store som små, elskede hun at tilbringe tid sammen med.

Cate vil blive husket som et positivt og hjertevarmt menneske, som vil blive savnet.

Vores tanker går til familien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce