Annonce
Esbjerg

CB Auto i Ribe har opkøbt Simony Biler

Både Christian Brandt, Anders Brandt og Lars Simony vil samarbejde om at udvikle de to bilhuse fremadrettet. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Simony Biler er blevet en del af CB Auto, som har brug for plads til at bygge på. Lars Simony forbliver i firmaet, ligesom forretningen beholder sit navn.

Ribe: Siden 1980 har CB Auto og Simony Biler ligget side om side på Industrivej i Ribe.

Dette ændrede sig dog fra 1. august 2019, hvor de to bilforretninger kom under samme tag.

Indehaver af CB Auto, Christian Brandt, har nemlig opkøbt Simony Biler, som efterhånden primært fungerer som værksted for blandt andet Peugeot og Citroën.

- Vi vil gerne lægge de to matrikelnumre sammen på sigt, for vi mangler plads til at bygge mere. Vi vil gerne have mere udstillingsplads, men i første omgang fortsætter de to forretninger, som intet er sket. De tre ansatte i Simony Biler er blevet en del af CB Auto, og Simony Biler vil fortsat gå under deres navn, siger Christian Brandt.

- Vi ser en sammenlægning af de to bilhuse som en naturlig forlængelse af vores mangeårige naboskab, forklarer Christian Brandt, der forestiller sig, at udbygningen af CB Auto vil kunne påbegyndes inden for et års tid.

Opkøbet betyder samtidig, at CB Auto opnår endnu mere kompetence inden for reparation og service af Citroën og Peugeot, end man har haft tidligere.

- Det er vigtigt for os, at kunder og samarbejdspartnere fortsat vil møde de samme folk på værkstederne, og det vil fortsat være muligt at få det samme høje serviceniveau som hidtil, fortsætter Christian Brandt, mens Lars Simony også ser positivt på samarbejdet.

- Det er en glædelig udvikling for vores forretning. Kunderne får flere muligheder, og vi har flere kræfter at trække på, siger Lars Simony.

Annonce

CB & Simony

Christian Brandt startede CB Auto i 1979 og har løbende udvidet forretningen, så den i dag er på hele seks matrikler rundt omkring i Ribe. Derudover udstilles der biler fra CB Auto ved blandt andet Idé-møbler.

Lars Simony er tredje generation i bilhuset Simony Biler, som blev startet af hans farfar, Carl Simony. Lars Simony overtog forretningen i 2008.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Sørgelig sag fik det rette udfald

Sagen er helt igennem sørgelig. Men det kunne ikke være anderledes. Naturligvis måtte den danske stat ikke lade et lille barn gå til grunde i en lejr i Syrien, efter såvel barnets somalisk-danske mor som faren tilsyneladende er blevet dræbt. Derfor er den 11 måneder gamle dreng nu blevet hentet til Danmark, hvor han forhåbentlig får en god fremtid sammen med sine slægtninge. Både drengens mor og far har haft tilknytning til Islamisk Stat. Sagen er den bedst tænkelige illustration af det idioti, disse fanatikere er besat af. Deltagelse i terror er i sig selv utilgivelig. Men det er komplet ubegribeligt, at forældre også er parate til at ofre deres eget barn for en tåbelig sag. Netop dette er jo konsekvensen af at medbringe børn eller sætte dem i verden i det helvede, Islamisk Stat lykkeligvis kun for en kort periode kunne etablere i Mellemøsten. Vi skal i sådanne sager være humane, men med kraftige forbehold. For den danske stat er der uanset farven på de pågældendes pas ingen grund til at gøre sig synderlige anstrengelser for at hente andre IS-terrorister til landet. Det gælder også for de pågældendes børn, med mindre ganske særlige forhold gør sig gældende. Det var tilfældet for den lille dreng samt i en tidligere sag, hvor en hårdt kvæstet 13-årig dreng i juni blev evakueret fra en interneringslejr. Alternativet havde formentlig i begge tilfælde været børnenes død. Det må vi ikke medvirke til. Dansk Folkeparti lufter mistanken om, at det reelt ikke er muligt at kontrollere, hvorvidt den lille drengs forældre faktisk er afgået ved døden. I lyset af de kaotiske forhold i Syrien er denne skepsis begrundet. Men skulle for eksempel moren senere vise sig at være i live, bør det på ingen måde berettige hende til en fribillet retur til Danmark. Flere medier har bragt historier om tidligere IS-terrorister, der angiveligt bittert har fortrudt og nu vil retur til Danmark. Til dem er beskeden: Alle valg i livet har konsekvenser, og I er ikke velkomne.

Annonce