Annonce
Esbjerg

CB Auto i Ribe har opkøbt Simony Biler

Både Christian Brandt, Anders Brandt og Lars Simony vil samarbejde om at udvikle de to bilhuse fremadrettet. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Simony Biler er blevet en del af CB Auto, som har brug for plads til at bygge på. Lars Simony forbliver i firmaet, ligesom forretningen beholder sit navn.
Annonce

Ribe: Siden 1980 har CB Auto og Simony Biler ligget side om side på Industrivej i Ribe.

Dette ændrede sig dog fra 1. august 2019, hvor de to bilforretninger kom under samme tag.

Indehaver af CB Auto, Christian Brandt, har nemlig opkøbt Simony Biler, som efterhånden primært fungerer som værksted for blandt andet Peugeot og Citroën.

- Vi vil gerne lægge de to matrikelnumre sammen på sigt, for vi mangler plads til at bygge mere. Vi vil gerne have mere udstillingsplads, men i første omgang fortsætter de to forretninger, som intet er sket. De tre ansatte i Simony Biler er blevet en del af CB Auto, og Simony Biler vil fortsat gå under deres navn, siger Christian Brandt.

- Vi ser en sammenlægning af de to bilhuse som en naturlig forlængelse af vores mangeårige naboskab, forklarer Christian Brandt, der forestiller sig, at udbygningen af CB Auto vil kunne påbegyndes inden for et års tid.

Opkøbet betyder samtidig, at CB Auto opnår endnu mere kompetence inden for reparation og service af Citroën og Peugeot, end man har haft tidligere.

- Det er vigtigt for os, at kunder og samarbejdspartnere fortsat vil møde de samme folk på værkstederne, og det vil fortsat være muligt at få det samme høje serviceniveau som hidtil, fortsætter Christian Brandt, mens Lars Simony også ser positivt på samarbejdet.

- Det er en glædelig udvikling for vores forretning. Kunderne får flere muligheder, og vi har flere kræfter at trække på, siger Lars Simony.

CB & Simony

Christian Brandt startede CB Auto i 1979 og har løbende udvidet forretningen, så den i dag er på hele seks matrikler rundt omkring i Ribe. Derudover udstilles der biler fra CB Auto ved blandt andet Idé-møbler.

Lars Simony er tredje generation i bilhuset Simony Biler, som blev startet af hans farfar, Carl Simony. Lars Simony overtog forretningen i 2008.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Hverdagen

Annonce