Annonce
Billund

Cecilie Rahbek fra VU stiller op til byrådet: Vi skal bruge engen mere til arrangementer

Cecilie Rahbek sammen med Venstres spidkandidat Stephanie Storbank. Privatfoto
26-årige Cecilie Rahbek fra Venstres Ungdom stiller op for Venstre, når der er kommunalvalg.

Grindsted: 26-årige Cecilie Rahbek fra VU, Venstres Ungdom, har meldt sig som kandidat på Venstres liste til kommunalvalget.

- Jeg vil gerne være med til at få mere gang i kommunen og gøre her endnu mere attraktivt at være og blive end her allerede er i forvejen. Derfor stiller jeg op til kommunalvalget,  siger Cecilie Rahbek i en pressemeddelelse.

Cecilie Rahbek er opvokset i Sdr. Omme, men flyttede til Grindsted for knap seks år siden. Lige nu er hun på barsel med sin søn Elliot, men bruger også en tid på sin nystartede virksomhed "by Rahbek".

Annonce

- Jeg elsker at bo i Billund Kommune. Jeg synes, at her er alt, hvad man kunne bede om i forhold til skole, butikker og rigtigt meget andet. Men til tider har jeg også følelsen af, at her mangler noget, for eksempel sammenhold på tværs af byerne og flere åbne arrangementer.

Mere liv i byen

- "Torvedage" kan selvfølgelig noget, og det kan open by night også. Men når jeg går forbi engen i Grindsted hver dag, så ser jeg så meget uforløst potentiale. Jeg synes, det er så ærgerlig, at vi ikke får udnyttet det skønne område noget mere. Man kunne lave så mange spændende ting og arrangementer, der kunne samme folk og skabe liv midt i byen, for eksempel arrangementer med livemusik, hvor byens restauranter kunne komme og lave en form for street food. På den måde kan vi ved fælles hjælp skabe lokale ting, der kommer alle til gode. Det er noget af det, som jeg vil arbejde med, hvis jeg kommer i byrådet, lyder det fra den unge kandidat.

Venstres borgmesterkandidat Stephanie Storbank glæder sig over at få Cecilie Rahbek med på holdet:

- Cecilie er en ung kvinde med ben i næsen og et utroligt stort engagement, og derfor er jeg rigtig glad for at hun har lyst til at være en del af Venstres hold. Derudover glæder det mig enormt meget at Venstre stiller med en VU’ er (Venstres Ungdom) til kommunalvalget, siger hun i pressemeddelelsen.


Men til tider har jeg også følelsen af, at her mangler noget, for eksempel sammenhold på tværs af byerne og flere åbne arrangementer.

Cecilie Rahbek


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce