Annonce
Aabenraa

Center vil være mere synligt: Rykker snart ind på gågade

Centerleder Gry Mortensen ser frem til at få arbejdsplads på gågaden i Aabenraa. Arkivfoto: Timo Battefeld
Frivilligcenter Aabenraa flytter snart ind på gågaden. Centerleder afslører, at der er to lejemål i kikkerten.
Annonce

Aabenraa: Siden Gry Mortensen tiltrådte sin stilling som leder af Frivilligcenter Aabenraa i februar, har man kigget på nye og bedre rammer for centrets arbejde. Nu er det så endelig lykkedes at finde gode lokaler med centrale placeringer på gågaden i Aabenraa.

- Vi har to steder i kikkerten, og det bliver i gågaden under alle omstændigheder, siger Gry Mortensen og tilføjer, at der simpelthen er brug for mere plads.

Efter planen flytter centret i nye lokaler senest i uge 39, som står i frivillighedens tegn over hele landet, og hvor også Frivilligcenter Aabenraa har en masse spændende ting på tegnebrættet udover nye lokaler.

I dag holder Frivilligcenter Aabenraa, der støtter, udvikler og formidler frivilligt arbejde og arbejder for at forbedre rammer og vilkår for den frivillige indsats, til i Sankt Nicolai Gade i Aabenraa.

- Frivilligcentret har fungeret i de nuværende lokaler indtil nu, men vi må også erkende, at det kan gøres bedre, siger Gry Mortensen.

- Vi ønsker blandt andet at etablere et mere handicapvenligt sted, og derfor skal der også bygges om det nye sted, samtidig med at vi drømmer om at skabe et mere levende og synligt frivilligcenter, hvor der er plads til flere aktiviteter og foreninger i huset ad gangen. Det kan ikke rigtig lade sig gøre på den nuværende adresse, fortsætter hun.

Annonce

Vil gerne have en bofælle

Frivilligcenter Aabenraa har endnu ikke besluttet sig for, hvilke to lokaler i gågaden det i sidste ende bliver, og derfor ønsker centerlederen heller ikke på nuværende tidspunkt konkret at fortælle, hvad det er for bygninger, det drejer sig om.

Hun vil dog gerne sige, at udover ønsket om bedre lokaler og handicapforhold får centret også brug for mere kontorplads fremover, fordi projektmidler fra TrygFonden har gjort det muligt at ansætte flere medarbejdere.


Vi har to steder i kikkerten, og det bliver i gågaden under alle omstændigheder.

Gry Mortensen, centerleder


- Den ene af de to lokaleløsninger giver plads til, at vi kan have et bofællesskab med eksempelvis en foreningskonsulent, der mangler kontorplads og har lyst til at blive en del af de mange oplagte synergier, der kan være i et frivilligcenter, siger Gry Mortensen og tilføjer, at hun krydser fingre for, at nogen melder sig som kommende bofælle, så det hele kan gå op i en højere enhed.

Annonce

Søger penge til ombygning

Frivilligcentret regner med at kunne præsentere de nye lokaler på et informationsmøde for centrets medlemsforeninger i august, og lejemålet i de nuværende lokaler er da også allerede blevet opsagt.

Indtil da skal der arbejdes på at søge midler til at ombygge det nye lejemål, så det bliver mere handicapvenligt, og centerlederen ser frem til flytningen.

- Vi glæder os til at flytte ind på gågaden, hvor vi også helt sikkert vil blive mere synlige, siger Gry Mortensen.

Frivilligcenter Aabenraa holder ferielukket i uge 29, 30 og 31 og åbner igen 3. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce