Annonce
Erhverv

Central skobutik lukker i Kolding

Skobutikken Havanna Shoes lukker snart i Østergade. Kæden fastholder dog sin butik i Kolding Storcenter. Foto: Steffen Nielsen
Et ønsker om færre kvadratmeter får Havanna Shoes i Østergade til at lukke ned. Butikken har i øjeblikket ophørsudsalg.
Annonce

Kolding: Inden længe er Kolding midtby en skobutik fattigere.

Havanna Shoes i Østergade 15 har i øjeblikket ophørsudsalg, og butikken lukker, så snart der er ved at være udsolgt, fortæller indehaver af kæden bag butikken Jan Damkjær Nielsen.

Beslutningen om at lukke butikken i midtbyen skyldes, at lokalet med sine omkring 180 kvadratmeter er for stort og dermed for dyrt i drift.

- Vi har en strategi om at få lidt mindre butikker, så den passer ikke ind i vores koncept, hvor vi gerne vil have butikker på omkring de 100 kvadratmeter, forklarer Jan Damkjær Nielsen, som understreger, at man holder fast i Havanna Shoes-butikken i Kolding Storcenter.

Havanna Shoes Kolding City

Skokæden Havanna Shoes har haft butik i Kolding midtby siden 2008.

Butikken har lokaler i Østergade 15.

I øjeblikket er der ophørsudsalg, og butikken lukker så snart der er ved at være udsolgt.

Annonce

Kan komme tilbage

Selvom butikken i Østergade nu lukker, så er det ikke umuligt, at Havanna Shoes på et senere tidspunkt vender tilbage til Kolding midtby.

- For 1,5-2 år siden lukkede vi en butik i Horsens, og der har vi lige åbnet en mindre butik igen, så det er ikke utænkeligt, at vi også kommer tilbage til Kolding by, siger Jan Damkjær Nielsen.

Ifølge skomanden vil personalet i den snart lukkede butik få tilbudt nyt arbejde i andre af kædens butikker.

Havanna Shoes er den anden skobutik, der forlader Østergade det seneste halvandet år. I foråret 2018 lukkede forretningen Bianco, og med de to skobutikkers exit er antallet af skobutikker i gaden halveret til to: Ecco og Skoringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Esbjerg

Hverdagen

Annonce