Annonce
Team Esbjerg

Champions League-lodtrækning: Se hvem Team Esbjerg skal op imod i den kommende sæson

Vilde Mortensen Ingstad og Team Esbjerg skal igen op mod stærke Rostov-Don med superstjernen Anna Vyakhireva på holdet. Russerne måtte dog rejse tomhændede hjem fra Blue Water Dokken i sidste sæson. Foto: Martin Ravn
Det danske mesterhold møder stort set kun velkendte hold i den kommende sæson i Champions League.  Bestyrelsesformand krydser fingre for en plads i kvartfinalen.
Annonce

Så er der trukket lod til den kommende Champions League-sæson i håndbold.

Og de danske mestre fra Team Esbjerg, der er havnet i gruppe A, får langt henad vejen modstandere, som de har allerede har et indgående kendskab til.

Hele fem af de i alt syv hold mødte Team Esbjerg også i den forgangne sæson, hvor Champions League som bekendt ikke blev færdigspillet på grund af corona.

Team Esbjerg skal igen op mod franske Metz, russiske Rostov-Don, norske Vipers, ungarske FTC og rumænske Bucuresti.

Og Team Esbjerg lavede fremragende resultater i sæson 2019-20 mod disse modstandere.

Der blev hentet tre af fire point mod Metz, to af fire point mod Rostov-Don, FTC og Bucuresti, mens der var fuldt udbytte mod Vipers Kristiansand.

De sidste to hold i gruppen er tyske Bietigheim, som Team Esbjerg besejrede to gange i EHF Cuppen i sæson 2018-19 og endelig kroatiske Krim.

- Jeg synes, det er en okay lodtrækning. Jeg tror, det er en fordel for os, at vi kender de fleste af vores modstandere, siger bestyrelsesformand Bjarne Pedersen.

Han håber naturligvis på så god en placering i gruppen som overhovedet muligt.

- Vi har bestemt en chance for igen at gøre det flot i Champions League. Spiller vi godt og har vi lidt den nødvendige portion held, tænker jeg, at det ser fornuftigt ud for os, men vi møder selvfølgelig gode hold hele vejen igennem.

Gruppe B består af Valcea, Györ, Buducnost, Dortmund, CSKA Moskva, Brest, Odense og Podravka.

Annonce

Formatet er ændret

Formatet i Champions League er ændret til den kommende sæson. Hver gruppe består af i alt otte, hvilket betyder syv hjemmekampe og syv udekampe i gruppespillet.

Hvornår Team Esbjerg skal møde de forskellige hold, er endnu ikke på plads.

De to bedste hold fra hver gruppe går direkte videre til kvartfinalerne, mens nummer tre, fire, fem og seks skal ud i to knock out-kampe mod hold fra den anden gruppe for at komme videre i turneringen.

Nummer syv og otte fra hver gruppe ryger ud af turneringen.

Gruppespillet indledes i weekenden 13.-14. september. Sidste runde i gruppespillet afvikles i midten af februar, mens der er knock out-kampe og kvartfinaler i begyndelsen af marts og april.

Final 4 for kvinder afvikles i Budapest i dagene 29.-30. maj 2021.

Hos mændene var Aalborg med i bowlen, og nordjyderne får helt sikkert også rigeligt at se til, da holdet blandt andet skal møde Barcelona, Veszprem, Kiel, Kielce, Nantes, Celje og Zagreb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce