Annonce
SønderjyskE Ishockey

Chance for europæisk guld - tror du, at SønderjyskE går hele vejen?

Søndag kl. 15.30 spiller SønderjyskE i Frøs Arena i Vojens mod Krakow fra Polen. Vinder SønderjyskE den kamp i ordinær tid, vanker der europæisk guld. Det vil være historisk.
En sejr i Frøs Arena i Vojens søndag eftermiddag over polske Krakow vil betyde, at cheftræner Mario Simioni & Co. vinder Continental Cup.
Annonce

SØNDERJYSKE: Mere spændende bliver det ikke.

Og den gode nyhed er, at det fortsat er muligt at sikre sig en billet til den kamp, som kan gå hen at blive historisk.

Søndag kl. 15.30 spiller SønderjyskE den sidste af de tre kampe ved finalestævnet i Continental Cup, og holdet kan selv afgøre, om det skal blive til guld i turneringen.

Modstanderen er polske Krakow, der har tabt sine to første kampe på isen i Vojens og derfor ikke har andet end æren at kæmpe for.

Det forholder sig helt anderledes for SønderjyskE, der med en sejr vinder turneringen, og samtidig bliver det første danske hold nogensinde der vinder en europæisk klubturnering.

Det er da egentlig ret vildt, men den er altså god nok efter to gange vildt drama mod henholdsvis engelske Nottingham og hviderussiske Grodno fredag og lørdag aften.

Tror du, at SønderjyskE har det fysiske overskud efter et par særdeles udmarvende opgør til at gå hele vejen og vinde guld?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce