Annonce
SønderjyskE Ishockey

Chance for europæisk guld - tror du, at SønderjyskE går hele vejen?

Søndag kl. 15.30 spiller SønderjyskE i Frøs Arena i Vojens mod Krakow fra Polen. Vinder SønderjyskE den kamp i ordinær tid, vanker der europæisk guld. Det vil være historisk.
En sejr i Frøs Arena i Vojens søndag eftermiddag over polske Krakow vil betyde, at cheftræner Mario Simioni & Co. vinder Continental Cup.

SØNDERJYSKE: Mere spændende bliver det ikke.

Og den gode nyhed er, at det fortsat er muligt at sikre sig en billet til den kamp, som kan gå hen at blive historisk.

Søndag kl. 15.30 spiller SønderjyskE den sidste af de tre kampe ved finalestævnet i Continental Cup, og holdet kan selv afgøre, om det skal blive til guld i turneringen.

Modstanderen er polske Krakow, der har tabt sine to første kampe på isen i Vojens og derfor ikke har andet end æren at kæmpe for.

Det forholder sig helt anderledes for SønderjyskE, der med en sejr vinder turneringen, og samtidig bliver det første danske hold nogensinde der vinder en europæisk klubturnering.

Det er da egentlig ret vildt, men den er altså god nok efter to gange vildt drama mod henholdsvis engelske Nottingham og hviderussiske Grodno fredag og lørdag aften.

Tror du, at SønderjyskE har det fysiske overskud efter et par særdeles udmarvende opgør til at gå hele vejen og vinde guld?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

55 til 80 ejendomme risikerer at skulle lade livet ved ny Hærvejsmotorvej

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Annonce