Annonce
Varde

Vold i kirken: Charlotte Bøvings kæreste slået med salmebog og knytnæve

Charlotte Bøving og Christina Jørgensen var søndag i Sct. Jacobi Kirke i Varde med Christinas datter, da en ældre kirkegænger to gange slog Christina Jørgensen, når hun tog sin kæreste i hånden. Privatfoto
Christina Jørgensen blev søndag udsat for knytnæveslag og slag med salmebog fra en ældre mand, der ikke ville have, at hun rørte ved sin kæreste i kirken.
Annonce

Varde: Christina Jørgensen, der næste år til august skal giftes med Charlotte Bøving, var søndag udsat for slag to gange fra en ældre mand i Sct. Jacobi Kirke i Varde:


Det der kan I gemme, til I kommer hjem.

Ældre kirkegænger, da han slog Christina Jørgensen i kirken


- Det er altså hårdt at blive slået for sin naturlighed, det er faktisk virkelig modbydeligt. Det er ikke i orden, siger Christina Jørgensen og fortsætter:

- Der er forskel på nærmest at sidde ovenpå hinanden og kysse. Jeg tog Charlottes hånd og aede hende på skulderen, fordi hun sad og græd.

Annonce

Ingen skal udsættes for noget lignende

Christina Jørgensen har valgt at stå frem med oplevelsen, fordi hun ikke synes, det er noget, andre skal udsættes for.

- Andre kan have sværere ved stå ved sig selv, end vi har. Og helt ærligt, så tror jeg ikke, han havde gjort det, hvis vi var en mand og en kvinde. Jeg tror, han kender vores historie. Det er ikke tit, jeg antager ting, men alt andet lige tror jeg, det er i den boldgade, vi er. Jeg har så tit holdt en kæreste i hånden og aet en veninde, men jeg har aldrig været udsat for noget så skørt, siger Christina Jørgensen.

Hun og Charlotte Bøving var i kirke med Christinas datter, Maja, der skal konfirmeres i Sct. Jacobi Kirke i næste måned.

Annonce

Slog med knytnæve

Her kom de til at sidde foran den ældre mand, der slog Christina med en knytnæve, da hun aede Charlotte på armen for lige at ønske god gudstjeneste.

- Jeg tænkte, han er bekymret på grund af covid-19, så jeg vendte mig og sagde, vi er familie, da han hvæsede: ”Det ved jeg sgu da godt, men det der kan I gemme, til I kommer hjem”. Vi sagde begge noget med, at det var en kærlig handling i et kærligt rum og vendte os igen, men jeg var faktisk rystet, siger Christina Jørgensen.

Hun fik et slag mere, nu med en salmebog, da Charlotte Bøving begyndte at græde under præstens prædiken.

Annonce

Slog med salmebog

- Præsten, Morten Thaysen, har stor betydning for Charlotte, fordi han stod for hendes fars begravelse, og Charlotte græd meget, så selvfølgelig rykkede jeg min stol tæt på Charlotte og tog hendes hånd og holdt hende om skulderen, da han slog mig med salmebogen og hvæsede: ”Nu må i holde op med det der,” siger Christina Jørgensen.

Nu kan hun grine af det.

I situationen var hun chokeret.

Også så chokeret, at hverken hun eller Charlotte fik sagt noget til Morten Thaysen om episoden, da de gik ud ad kirken.

Morten Thaysen så ikke selv episoderne. Han vil gerne tale med den ældre mand.

- Jeg er virkelig oprigtig ked af det, for det er der ikke nogen, der skal opleve. Jeg ved ikke, hvem den ældre mand er, ellers ville jeg have ringet til ham, for der er ikke nogen, der skal slå nogen eller hvæse ad andre i kirken. Har de problemer, skal de henvende sig til præsten, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Uha - hvor var det tæt på: Team Esbjerg slået med mindst mulig margin i en forrygende kamp

Annonce