Annonce
Erhverv

Chef fritstillet: Stort bilhus ved motorvejen skal have ny leder

Kim Sørensen nåede at være filialchef hos Audi Fredericia i næsten 10 år. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Audi Fredericia, der ligger i Kongens Kvarter, har fritstillet den nu tidligere filialchef, Kim Sørensen. Bilhuset er på udkig efter en afløser.
Annonce

Taulov: Efter knap ti år på posten stopper Kim Sørensen filialchef hos bilhuset Audi Fredericia.

Det skriver Kim Sørensen selv på netværksmediet Linkedin.

- Små 10 års rejse med Audi Fredericia er nået til vejs ende. Har været så privilegeret at have været med til at sætte retningen for Audi-flagskibet på Kongens Kvarter i Fredericia.

- Huset skal nu have en ny øverste leder og blev derfor fritstillet i torsdags, skriver Kim Sørensen i et opslag, hvor han også sender en stor tak til nuværende og tidligere medarbejdere hos Audi Fredericia.

Avisen har uden held forsøgt at få en uddybende kommentar fra Kim Sørensen.

Annonce

Servicechef overtager ansvaret

Hos Audi Danmark bekræfter man, at bilhuset skal have ny leder, og at der ikke er fundet en afløser.

- Kim har gennem knap 10 år bidraget meget til forretningens udvikling og har fået sat Audi Fredericia på landkortet som en innovativ og serviceorienteret bilforretning med yderst tilfredse medarbejdere. Hos Audi Danmark har vi meget at takke Kim for, især også at han er indforstået med, at tiden er inde til at levere stafetten videre, oplyser Britt Stellinger, der er pr-chef hos Audi Danmark, i en mail til Fredericia Dagblad.

Indtil der udpeges en ny filialchef, har Audi Fredericias servicechef, Morten Møller Andersen, overtaget ansvaret for forretningen.

Audi Fredericia åbnede i Kongens Kvarter i 2009. Med sine omkring 10.000 kvadratmeter var det dengang Nordens største bilhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce