Annonce
forside

Cheftræner efter nederlag: Det var forfærdeligt

Cheftræner Olivera Kecman var især utilfreds med angrebsspillet i kampen mod Ringsted. Arkivfoto: Timo Battefeld

Efter et intenst opgør tabte SønderjyskEs bedste håndboldkvinder udekampen mod bundholdet Ringsted.

Ringsted: SønderjyskEs bedste håndboldkvinder ligger stadig i toppen af 1. division, men det var en streg i regningen, at holdet skulle tabe lørdagens opgør mod bundholdet Ringsted på udebane. Ringsted vandt 25-23 efter at have ført 10-9 ved pausen.

Det var da også en noget rystet cheftræner, som JydskeVestkysten fangede telefonisk lige efter kampen.

- Det var forfærdeligt. Vi brænder ufatteligt mange chancer. Angrebsmæssigt var det under al kritik, sagde Olivera Kecman.

Hjemmeholdet startede kampen med hurtigt at bringe sig foran med tre mål, men den føring fik SønderjyskE hentet, og indtil midten af anden halvleg var det en meget lige kamp. På det tidspunkt førte SønderjyskE med et mål, men så scorede Ringsted fire mål i træk, og det afgjorde mere eller mindre kampen.

Annonce

Det var forfærdeligt. Vi brænder ufatteligt mange chancer.

Olivera Kecman, cheftræner for SønderjyskE

Skuffede spillere

Det var ikke kun de mange brændte chancers kamp for SønderjyskE. Der var flere ting, som ikke fungerede sammenlignet med de foregående kampe.

- Vi havde heller ikke de redninger, som vi plejer at have, og så fungerede kontrafasen og andenbølgen heller ikke, sagde Olivera Kecman, der havde mere end svært ved at tage noget positivt med sig fra nederlaget.

- Jeg har svært ved at se noget opmuntrerende ved kampen, sagde cheftræneren.

I SønderjyskEs omklædningsrum var der da også en noget trykket stemning efter kampen.

- Spillerne er meget skuffede, men nu har vi heldigvis allerede en ny kamp på tirsdag, sagde Olivera Kecman.

Kampens topscorer blev Ringsteds Emma Ejdrup Navne med 11 scoringer, mens SønderjyskEs bedste skytte var Celina Hehnel Hansen, der lavede otte mål.

SønderjyskEs næste kamp er igen på Sjælland. Det er på tirsdag klokken 19.30, hvor Roskilde Håndbold er modstanderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Annonce