x
Annonce
forside

Cheftræner efter nederlag: Det var forfærdeligt

Cheftræner Olivera Kecman var især utilfreds med angrebsspillet i kampen mod Ringsted. Arkivfoto: Timo Battefeld

Efter et intenst opgør tabte SønderjyskEs bedste håndboldkvinder udekampen mod bundholdet Ringsted.

Ringsted: SønderjyskEs bedste håndboldkvinder ligger stadig i toppen af 1. division, men det var en streg i regningen, at holdet skulle tabe lørdagens opgør mod bundholdet Ringsted på udebane. Ringsted vandt 25-23 efter at have ført 10-9 ved pausen.

Det var da også en noget rystet cheftræner, som JydskeVestkysten fangede telefonisk lige efter kampen.

- Det var forfærdeligt. Vi brænder ufatteligt mange chancer. Angrebsmæssigt var det under al kritik, sagde Olivera Kecman.

Hjemmeholdet startede kampen med hurtigt at bringe sig foran med tre mål, men den føring fik SønderjyskE hentet, og indtil midten af anden halvleg var det en meget lige kamp. På det tidspunkt førte SønderjyskE med et mål, men så scorede Ringsted fire mål i træk, og det afgjorde mere eller mindre kampen.

Annonce

Det var forfærdeligt. Vi brænder ufatteligt mange chancer.

Olivera Kecman, cheftræner for SønderjyskE

Skuffede spillere

Det var ikke kun de mange brændte chancers kamp for SønderjyskE. Der var flere ting, som ikke fungerede sammenlignet med de foregående kampe.

- Vi havde heller ikke de redninger, som vi plejer at have, og så fungerede kontrafasen og andenbølgen heller ikke, sagde Olivera Kecman, der havde mere end svært ved at tage noget positivt med sig fra nederlaget.

- Jeg har svært ved at se noget opmuntrerende ved kampen, sagde cheftræneren.

I SønderjyskEs omklædningsrum var der da også en noget trykket stemning efter kampen.

- Spillerne er meget skuffede, men nu har vi heldigvis allerede en ny kamp på tirsdag, sagde Olivera Kecman.

Kampens topscorer blev Ringsteds Emma Ejdrup Navne med 11 scoringer, mens SønderjyskEs bedste skytte var Celina Hehnel Hansen, der lavede otte mål.

SønderjyskEs næste kamp er igen på Sjælland. Det er på tirsdag klokken 19.30, hvor Roskilde Håndbold er modstanderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce