Annonce
forside

Cheftræner takker af med øretæve på 4-0

Cheftræner Kim Munch sluttede forårssæsonen af med en gevaldig øretæve på udebane mod Middelfart. Arkivfoto

FC Sydvest 05 Tønder spillede lørdag eftermiddag mod Middelfart på udebane. Forud for kampen havde Kim Munch et stort ønske om at afslutte sæsonen på bedste vis.

Tønder/Middelfart: Forårets sidste kamp endte med en gevaldig øretæve til FC Sydvest. I første halvleg kom mandskabet bagud efter 31 minutter, og to minutter senere øgede Middelfart føringen til 2-0. I anden halvleg kom Middelfart hurtigt foran til stillingen 3-0 - også efter 31 minutter. I det 83. minut udbyggede Middelfart føringen til kampens slutresultat 4-0.

- Det var skrækkeligt. Vi var godt med indtil deres første scoring, men derefter faldt korthuset fuldstændig sammen. Vi var ikke i nærheden af noget som helst resten af kampen, siger cheftræner Kim Munch.

Kim Munch blev for anden gang på under et år kastet ind i rollen som midlertidig cheftræner. Dette skete efter at den daværende cheftræner Jacob Stolberg blev fyret.

- Jeg har meddelt klubben, at jeg stopper, og forsætter som målmandstræner. Jeg kan ikke få det til at hænge sammen med mit arbejde. Jeg sagde ja til at være midlertidig cheftræner af to grunde, og det var, at jeg ikke kunne drømme om at sige nej til FC Sydvest, og at jeg havde en stor tro på at få vendt tingene, siger cheftræner Kim Munch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

Kolding

Mere regn på vej: Beredskab holder ekstra øje med vandstand i Kolding efter oversvømmelser

Annonce