Annonce
forside

Choknederlag til SønderjyskE

Cheftræner Olivera Kecman må nu erkende, at den direkte oprykning er utopi. Foto: Ole Nielsen

SønderjyskE's bedste håndboldkvinder tabte lørdag overraskende til bundholdet fra Gudme. Der blev simpelthen brændt for mange chancer.

Aabenraa: - Vi skal tilbage på sejrssporet og have en ny succesoplevelse. Der er ingen tvivl om, at der er mere i spillerne, end det vi så i vores seneste præstation, og ingen er mere opsatte på at skabe forbedring end dem.

Sådan lød det fra SønderjyskE's assistenttræner, Kasper Poulsen, inden lørdagens hjemmekamp mod Gudme HK i Arena Aabenraa, men sådan kom til slet ikke til at gå.

SønderjyskE's bedste håndboldkvinder tabte opgøret mod Gudme HK, der frister en tilværelse i bunden af 1. division, med 20-23, og det var da også en noget rystet cheftræner, som JydskeVestkysten fangede efter opgøret.

- Det gik helt galt, og vi brænder alt for mange chancer. Angrebsmæssigt var det helt katastrofalt, sagde Olivera Kecman.

Det gik helt galt allerede fra starten af kampen.

- Vi har 100 procents chancer i de fire første angreb, uden at det lykkedes at score, og i håndbold skal man score mål, når chancerne er der. Så enkelt er det. Nederlaget var vores egen skyld, sagde Olivera Kecman.

Annonce

Kampen i tal

SønderjyskE - Gudme HK 20-23 (10-12)Topscorere SønderjyskE: Ricka Falk Gindrup 7, Celina Hehnel Hansen 3, Caroline Amalie Rasmussen 3, Sara Mitova 2, Pernille Johannsen 2, Emily Baunsgaard 2, Leonora DEmaj 1.

Topscorere Gudme HK: Johanne Lotzkat Matzen 7, Sarah Vest Kirkeløkke 4, Emilie Levinsen 3, Helena Elver 3, Emma Nielsen 3, Sofie Duedal Lindsgaard 2, Klara Grosen Larsen 1.

Udvisninger: SønderjyskE 0.

Udvisninger: Gudme HK 1.

Tilskuere: 305

Fremhæver tilskuerne

Nederlaget betyder med fem runder igen, at oprykningen til landets bedste række er sværere at få øje på, og det er cheftræneren da også helt på det rene med.

- Den direkte oprykning er nu utopi, og der er mange ting, der skal flaske sig i de sidste kampe, hvis vi skal rykke op, sagde Olivera Kecman, der dog ikke vil gå så vidt at kalde lørdagens nederlag for et kolletivt sammenbrud.

- Vi scorede bare ikke på vores mange chancer, sagde hun.

Da cheftræneren bliver spurgt om, hvem hun trods nederlaget vil fremhæve for at have levet op til forventningerne, er hun ikke i tvivl.

- Jeg vil fremhæve tilskuerne, der hele sæsonen har bakket os fornemt op, sagde Olivera Kecman.

- Men hvis jeg skal fremhæve en spiller, så må det blive vores stregspiller Ricka Falk Gindrup, der lavede syv mål, fortsatte hun.

SønderjyskE har chancen for at revanchere sig næste lørdag. Det er igen en hjemmekamp i Arena Aabenraa, og modstanderen er Fredericia HK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce