Annonce
Varde

Christian Bøving er nomineret som årets reality-vært

Christian Bøving er nomineret som årets tv-vært til Reality Awards, der uddeles 10. januar. Arkivfoto: Malene Wonsbek

Varde: Christian Bøving er nomineret som årets bedste vært til Reality Awards. Det skriver Se & Hør.

Christian Bøving er fra Varde og arbejder som læge i Ølgod. Ved siden af lægejobbet er han også tv-vært på DR-programmet Øen, og det er i den egenskab, at han er blevet nomineret til Reality Awards, som er en prisuddeling for reality-programmer på tv.

Han skal blandt andre konkurrere mod Jakob Kjeldberg fra Robinson Ekspeditionen og Lene Beier fra Landmand søger kærlighed.

Christian Bøving er ikke den eneste tv-kendis i sin familie. Også søsteren, Charlotte Bøving, optræder ofte på tv. Hun er blandt andet vært på Lægen flytter ind.

- Programmet går ud på at undersøge, hvad der sker, når vi mister alt det, vi er så vant til i den moderne verden. Øen er en mulighed for at få et indblik i, hvordan det moderne menneske reagerer, når det skal opbygge et samfund fra bunden, sagde Christian Bøving om Øen, da det blev afsløret, at han skulle være vært.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce