Annonce
Sønderborg

Christian er en dygtig chauffør og alle tiders kollega

Christian Lund Jensen modtager prisen af ATL’s direktør Lars William Wesch. Foto: Maria Tuxen Hedegaard
21-årige Christian Lund Jensen har fået Transportens Lærlingepris. Han er en dygtig chauffør. Han er hjælpsom og en god kammerat. Og så er han i stand til at arbejde selvstændigt, lyder det i begrundelsen.

Sønderborg: Christian Lund Jensen, der i dag er fastansat hos Urbaser i Sønderborg, har modtaget Transportens Lærlingepris 2021. Det skete ved en ceremoni i virksomheden.

- Vi har brug for mange flere unge chauffører – ikke mindst til at køre renovationsbiler. Derfor er det en fornøjelse at overrække prisen som årets lærling til Christian. Han kan blive et forbillede for mange andre unge, siger Lars William Wesch, direktør i ATL - Transportens Arbejdsgivere.

Christian Lund Jensen har taget skoledelen af uddannelsen på EUC SYD og lærepladsdelen hos Urbaser i Sønderborg.

Annonce

Roserne regner ned over den unge sønderborger. Han udført opgaverne så godt, at de øvrige ansatte i virksomheden kun tænkte på, at han var lærling, når han skulle på skole, lyder det i en pressemeddelelse.

Christian Lund Jensen har - udover at være en god kammerat og kollega - gode kørefærdigheder, hvilket er en del af grunden til, at han har fået tildelt en såkaldt enmandstur i sit nuværende job efter endt uddannelse.

Begrundelse

Dommerkomiteen giver Transportens Lærlingepris til Christian Lund Jensen med denne begrundelse:

Christian er både fagligt og ved sin væremåde et forbillede for mange unge, der overvejer en fremtid som lærling inden for transportsektoren – og herunder inden for dagrenovation. Der er ikke mange skraldemænd på Christians alder, og det til trods har han taget kollegaer og arbejdsplads med storm. Han har vist vejen for mange andre unge. Derfor skal han have prisen, skriver dommerkomiteen i en fælles udtalelse.

Dommerkomiteen

Dommerkomiteen består af Stina Vrang Elias, formand for rådet for de erhvervsrettede uddannelser og adm. direktør for Tænketanken DEA, Julie Madsen, formand for Erhvervsskolernes Elevorganisation og Simon Neergaard-Holm, direktør for SKILLS.DK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce