Annonce
Kolding

Christiansfeldskole skriver sang med professionel musiker

Når Kodas udsendte komponister og sangskrivere drager rundt til landets musiklokaler, er det både fremtidens musikbrugere og potentielle musikskabere, de møder. Foto: Koda
Annonce

Christiansfeld: Unge kan have svært ved at forholde sig til det store arbejde, der ligger bag en sang grundet den historisk lette adgang til musik. Koda har derfor udvalgt 13 professionelle musikere, der skal besøge skoler landet over for at skrive en sang med eleverne og vise, hvad sangskrivningsarbejdet indebærer.

- Når Kodas udsendte komponister og sangskrivere drager rundt til landets musiklokaler, er det både fremtidens musikbrugere og potentielle musikskabere, de møder. Det er vigtigt, at musikkens unge brugere forstår, hvordan musik bliver til en levevej, og dermed også hvorfor, det er rimeligt at betale for musikken, fortæller Eva Hein, kommunikationschef i Koda.

Tirsdag 14. januar gælder det Christiansfeld Skole i Christiansfeld, hvor 7. klasse får besøg af sangskriveren Annette Bjergfeldt, hvor de sammen skal skrive en sang. I løbet af dagen vil eleverne få mulighed for at opleve, hvordan akkorder, tekst og tanker kan koges sammen til en færdig sang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce