Annonce
Esbjerg

Cirkus Paludan indtog Esbjerg

Rasmus Paludan røg i diskussion med en ung mand i gågaden, og det hele blev naturligvis optaget på video og kommenteret af hovedpersonen selv. Foto: Martin Ravn
Stram Kurs lagde lørdag vejen forbi Esbjerg, hvor størstedelen af folk i gågaden ikke levnede ham megen opmærksomhed.
Annonce

Esbjerg: Rasmus Paludan, spidskandidat for Stram Kurs, kom lørdag til Esbjerg, hvor han sammen med partiets kandidat i Sydjyllands Storkreds, Carsten Normann Munk, delte valgmateriale ud i gågaden.

Et opbud på 40-50 politibetjente i skrigende gule veste og civilklædte PET-folk lagde en massiv ring om den kontroversielle Paludan, der hurtigt samlede et publikum på Torvet. Folk stod på afstand i en stor cirkel om politikeren og ventede på, at der skulle ske "et eller andet".

Men det gjorde der bare ikke.

Nogle fik taget billeder med Paludan med det karakteristiske V-tegn, en enkelt havde en længere samtale med ham om politikken og mediedækningen, men langt de fleste esbjergensere var faktisk ligeglade med Rasmus Paludan og afviste at tage imod hans valgmateriale.

Paludan og Munk gik en tur gennem den vestlige del af Kongensgade, og her endte Paludan i en længere og til tider ophedet diskussion med en ung mand med anden etnisk baggrund end dansk, og her fik partilederen rullet sig ud med en længere svada mod islam og muslimer, det meste af tiden med blikket rettet mod det rullende kamera.

Tættere på ballade kom det ikke, da landets mest kontroversielle politiker igen lagde vejen forbi Esbjerg med sit selviscenesættende cirkus, der varede i underkanten af to timer.

Rasmus Paludan

Rasmus Paludan er spidskandidat for partiet Stram Kurs, der er stærkt muslim- og islamkritisk.

Han er blevet et fænomen på Youtube, hvor han lægger videoer af sine demonstrationer, taler og sammenstød med borgere ud.

Han besøgte i efteråret Stengårdsvej i Esbjerg.

Fredag var han i Ribe for at dele valgmateriale ud sammen med kandidaten i Sydjyllands Storkreds, Carsten Normann Munk, og lørdag var de to i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Sønderjyske Fodbold For abonnenter

SønderjyskE går fri af nedrykning: Nu kan festen begynde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce