Annonce
Varde

Cirkusprinsesse på besøg i Varde

Cirkus Open Air  præsenterede et underholdende hesteshow med en stor sort og en lille hvid hest. Privatfoto
Annonce

Varde: Godt 75 beboere og ældre tilknyttet Carolineparken fik en helt særlig cirkusoplevelse, da Cirkus Open Air indtog manegen på parkeringspladsen foran plejehjemmet. I bragende sol underholdte cirkusprinsessen, Isabella Enoch, og hendes team i 45 minutter.

- Cirkus er for alle. Det er både sjovt og farverigt. Der var heste, geder, tryllekunstner og akrobatik. Dejlig underholdning, der satte både lattermuskler og smilerynker i bevægelse, fortæller Bodil Mouridsen, der er aktivitetsmedarbejder på Carolineparken.

- Regeringen har bevilliget en økonomisk sommerpulje, som skal bruges til underholdning og aktiviteter blandt andet for vores plejehjemsbeboere. Cirkus er altid et hit, og beboerne fik selvfølgelig også serveret popcorn.  Den 10. og 11. september har vi det næste arrangement, "Revysangens genklang". Denne aktivitet  holdes i forbindelse med vores høstfest. Vi glæder os meget over de ekstra midler, vi har fået til underholdning, siger Bodil Mouridsen.

Cirkus Open Air præsenterede akrobatik på parkeringspladsen foran Carolineparken. På denne solrige og varme sommerdag kom kasketterne  i brug. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder For abonnenter

Efter konfirmationsaflysning for anden gang: - Man bliver simpelthen bare så træt

Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce