Annonce
Sønderborg

Citroën til Als Motor i Sønderborg og Rødekro

Forrest til højre Citroën Danmarks direktør Christian Haugaard samt Hans-Jørgen Jørgensen, direktør Als Motor. Pressefoto
Als Motor Sønderborg og Rødekro udvider forretningen med forhandling af Citroën fra 1. september. Flere ansættelser og udbygning i Rødekro.

Sønderborg: Als Motor i både Sønderborg og Rødekro får fra 1. september forhandlingen af Citroën. Det er Danmarks største bilimportører, Interdan, som har Citroën og overtog i december sidste år også importen af Opel i Danmark 2018.

- Det gode samarbejde har ført til at Als Motor nu også skal sælge Citroën, som er det femte mest sælgende mærke i Danmark. Det betyder, at vi nu til efteråret starter en udbygning af forretningen i Rødekro og samtidigt har vi købt nabogrunden på 5300 kvadratmeter ud mod motorvej E45 for at sikre, at der er plads nok til eventuelle fremtidige udvidelsesmuligheder, siger direktør og ejer af Als Motor, Hans-Jørgen Jørgensen.

Han forventer også, at den nye forhandlerkontrakt med Citroën giver muligheder for endnu flere medarbejdere i de to butikker, som i forvejen beskæftiger 37 medarbejdere.

Als Motor har en meget sjov forhistorie, som går helt tilbage til 1955, hvor den blev startet som en privat GM/Opel - forretning af daværende Danfoss-grundlægger.

Als Motor forhandler i dag Hyundai, Fiat og Opel. Sidstnævnte mærke indbragte ham i 2017 titlen som årets Opel-forhandler. Als Motor åbnede i maj 2018 sin nye forretning i Rødekro, som en ren Opel-forretning, men fra 1. september får den altså selskab af Citroën, der gennem de seneste år har haft en omtumlet repræsentation i området.

På billedet ses, forrest Citroën Danmarks direktør Christian Haugaard samt Hans-Jørgen Jørgensen, direktør Als Motor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

19 bilister får fartbøder

Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

112

Sag mod bisidder, der hængte jobcenter-ansatte ud på YouTube, er blevet udsat: Dommeren undersøges for at være inhabil

Annonce