Annonce
Billund

City Beachvolley i Grindsted skal få hele familien ned på torvet

Torvet i Grindsted er klar til at tage imod beachvolleyball-spillere. Sandet er allerede lagt ud på Torvet. Foto: Annette Bruun Jarl
De forestående City Beachvolley-dage på torvet i Grindsted byder ikke kun på volleyball på eliteplan, men også på forskellige kulturelle aktiviteter for hele familien. Borgmester Ib Kristensen åbner ballet klokken 13 fredag.
Annonce

Grindsted: Fredag over middag åbner City Beachvolley Grand Slam i Grindsted til en weekend i elitevolleyballs navn.

Allerede onsdag bliver der dog varmet op på beachvolley-banen på Torvet i Grindsted. Her er udskolingselever fra hele kommunen indbudt til diverse beach-aktiviteter, inden Danmarks bedste volleyballspillere indtager banerne fra fredag og weekenden over.

- Vi udnytter, at midtbyen vil blive spærret af for trafik og vil forsøge at skabe noget street-tema, siger Ronja Egsmose fra Kultur og Fritid i Billund Kommune.


Når turneringsrunderne går i gang, håber vi, at også mange udefra vil komme og besøge vores fine by.

Kristian Duedahl handelsstandsforeningen


Fra fredag klokken 13, når borgmester Ib Kristensen officielt har åbnet de tre elitevolleyball-dage, går de professionelle spillere på banerne.

- Der er tale om de bedste i Danmark, både kvinder og herrer. Vi får også divisionskampe, der bliver afholdt på Tinghusgade 2, siger Ronja Egsmose, der lover masser af sjov og aktiviteter i gaden, mens volleyballkampene står på fredag mellem 13 og 20 og lørdag mellem 8 og 19. Søndag spilles der fra 10-17, alt efter hvor lang tid kampene tager, og sidst på eftermiddagen vil der være præmieoverrækkelse på torvet.

Annonce

Butikkerne holder længe åbent

- Vi håber, at så mange som muligt vil komme og nyde aktiviteterne. Der er for eksempel byggelegeplads, portrætmaling af forbipasserende og musik, fortæller Ronja Egsmose, der samtidig lover, at der bliver taget alle forholdsregler omkring sprit og i forhold til at holde afstand til hinanden.

Unge fra det forberedende uddannelsestilbud FGU Trekanten har dekoreret midtbyen med beachbar, strandmiljø og små sandkasser, hvori de mindste kan finde overraskelser.

Også butikkerne har åbent både lørdag og søndag fra 10 til 16, og dertil er der open by night fredag til klokken 22.

Kristian Duedahl fra Sport24 og handelsstandsforeningen håber på god opbakning - også fra oplandsbyerne, og han opfordrer desuden byens unge mennesker til at tage faciliteterne på torvet i brug med det samme og de kommende dage, inden elitekampene går i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Esbjerg

Bisiddere nægtes fortsat adgang til møder på jobcenter: - Uværdigt, at systemet tromler borgerne

Annonce