Annonce
Kolding

Citychef tror ikke længere på outlet i Kolding

Nu står også citychef Mette Schumacher frem og fortæller om sin manglende tillid til, at firmaet bag outletplanerne kommer i havn med outletcentret i Kolding. Illustration: Tegnestuen Mejeriet

Citychef i Kolding, Mette Schumacher, fortæller, at hun helt har mistet troen, at projektet nogensinde bliver til virkelighed. Hun efterlyser en plan B.

Kolding: Det bliver aldrig til noget med det planlagte outletcenter i Kolding.

Det er den kontante udmelding fra citychef i Kolding, Mette Schumacher, i kølvandet på, at Socialdemokratiet mandag som tidligere bebudet trak sin støtte til outlet i midtbyen. Også borgmester Jørn Pedersen (V) har meldt ud, at han mere og mere mister troen på outlet for hver dag, der går, uden at der er nyt fra projektudviklerne bag outlet.

- Jeg tror ikke på det mere. Jeg har været optimistisk i lang tid, men de melder ikke noget ud, så troen er der ikke længere hos mig. De har trukket det meget længe nu, og det kunne have været rart med nogle udmeldinger, for så kunne troen måske stadig have været der hos folk. Hvis de vil have, at folk stadig skal have tillid til deres planer om outlet, så må de snart melde noget ud omkring en investor, siger Mette Schumacher.

Tror du ikke, det kan ødelægge outlet-folkenes planer, at du og andre går ud og siger, at I ikke tror på projektet mere?

- De har haft så sindssyg lang tid og har fået forlængelser og alt muligt, siger Mette Schumacher.

Annonce

Outlet

Det er planen, at outletcentret med butikker og boliger skal etableres ved Holmsminde og Riberdyb.Kolding Kommune udstedte byggetilladelse i juni i år, og firmaet bag outletplanerne har indtil juni næste år, før det skal være i gang med byggeriet.

Plan b

Hun mener, at det er helt på sin plads, at politikere og borgerne i Kolding nu begynder at diskutere, hvad området ved Holmsminde og Riberdyb, der ellers er udset til at huse outletprojektet, kan bruges til i tilfælde af, at outletcentret aldrig bliver en realitet.

- Det er vigtigt at have en plan b, og det håber jeg også, at politikerne har. Det her projekt har kørt i mange år, så vi kan ikke vente 1000 år mere på at finde ud af, hvad der så skal være, hvis der ikke kommer et outletcenter. Jeg tror, der er en plan b, man hurtigt kan sætte i værk, siger Mette Schumacher.

Hun ser gerne, at der bliver bygget boliger i outletområdet, bl.a. penthouselejligheder.

- En stor biograf i midtbyen ville også være fantastisk. Desuden bør vi have en masse boliger, for det mangler der i midtbyen. De vil komme til at ligge godt ned til åen, mener citychefen.

Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce