Annonce
Billund

Claus fejrer 25 år i teknisk tjeneste hos Lego

PR-foto

Billund/Tørring: Claus Jørgensen fra Tørring fejrer 14. juni sit 25 års jubilæum i Lego Koncernen. 

Han blev i 1994 ansat som trainee i Produktions Teknisk Afdeling (PTA) og afsluttede sin uddannelse som maskintekniker i 1999. Herefter arbejdede Claus Jørgensen som konstruktør og projektleder indenfor udstyrsudvikling til forarbejdning af Legoelementer. I 2007 blev han leder for Processing Technology-afdelingen, og i 2011 blev hans ansvar udvidet til at inkludere pakningsudstyr, hvorefter han blev udnævnt til direktør. 

Efter at have arbejdet med udvikling af produktionsudstyr i næsten 20 år, takkede Claus Jørgensen i 2013 ja til en ny udfordring; han blev med sin familie udstationeret to år i Asia Procurement i Hong Kong, hvor han fik ansvaret for ingeniørafdelingen med færdigudvikling af Legoelementer fra underleverandører.  

Siden 2015 har Claus Jørgensen været leder af større projekter inden for blandt andet nye materialer i kombination med materialeskift på elementer. 

Claus Jørgensen beskrives som en vellidt og værdsat medarbejder og kollega med en positiv tilgang til tingene.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce