Annonce
Læserbrev

Claus Kulmbach (V), Føvling, formand for Skole- og Børnudvalget, Vejen Byråd, skriver under denne overskrift:

Jeg får rigtig mange positive tilkendegivelser i forhold til den gode indsats der under disse corona tider fortsat ydes fra vore skoler.

Tom Grønkjær, forældre og medlem af forældrebestyrelsen for Føvling Børnecenter har denne oplevelse, der fortjener at blive delt med andre:

"Jeg er simpelthen lige nødt til at komme ud med hvor glad og stolt, jeg er over at være en del af Føvling Børnecenter (både som forældre og bestyrelsesmedlem).

Det er helt fantastisk at se, hvordan personale og ledelse formår at tage udfordringen op og holde børnecenter og undervisning kørende, selvom man må sige, at der sker pludselige voldsomme forandringer i hverdagen. Uanset om I synes om det eller ej, så gør I det, og I gør det godt!

Jeg har godt nok ikke indblik i, hvordan alle lærere/pædagoger gør tingene nu, men det, jeg har set, er super godt.

På 2. klasses niveau er det helt fantastisk med de videolektioner, som Trine laver til børnene! Til indskolingen er jeg ret sikker på, at det virker optimalt!

Tak til jer alle - klap lige jer selv på skuldrene, det har I fortjent!

Og pas godt på jer selv! Mange hilsener Tom Grønkjær"

Jeg er helt enig med Tom og er rigtig stolt af den store indsats vore ledere, lærere og pædagoger i Vejen kommune fortsat leverer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Svenske coronadødstal kan være dobbelt så høje som hidtil antaget

Annonce