Annonce
EfB

Claus Nørgaard: Plads til forbedringer hele vejen rundt

Claus Nørgaard mente, at sit hold kom godt ud til kampen, men tabte pusten, da AaB kom foran. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Esbjerg fik søndag eftermiddag en øretæve af AaB, der vandt 4-0. Efter kampen mente Claus Nørgaard, at der var plads til forbedringer hele vejen rundt på holdet.

EfB: Efter Esbjergs ydmygende 4-0 nederlag til AaB søndag eftermiddag i Aalborg, var klubbens assisterende træner Claus Nørgaard ikke tilfreds med kvaliteten på sit hold. Allerede i pausen var holdet nede med 4-0 til nordjyderne, og derfor talte han med store bogstaver i halvlegen.

- Jeg sagde til mine spillere, at vi skal se at få renset skærmen og komme ud og vise, at vi har noget ære at spille for, siger han.

Selvom sidste års bronzevindere har været godt med i flere af sæsonens første kampe, så var det langt fra tilfældet i Aalborg søndag eftermiddag, som var en regulær ydmygelse. Claus Nørgaard tror, at det kan være noget mentalt, der fik korthuset til at vælte.

- Jeg synes, at vi kommer fint ud. Men så får vi scoret et offsidemål og laver et straffe kort efter. Den modgang får vi ikke håndteret særligt godt og laver i stedet flere fejl. Derfor skal vi stoppe med at snakke om alt det, der er foregået i fortiden og begynde at kigge ud af forruden. Vi bliver nødt til at koncentrere os om at få så mange point på kontoen som muligt i de kommende kampe, for det har vi rigtig meget brug for, lyder det fra Claus Nørgaard, der var cheftræner for en dag, da John Lammers var i karantæne.

Selvom holdet havde brugt ugen op til kampen på at øve afslutninger, så havde holdet ikke en eneste afslutning inden for målrammen.

- Det er ikke kun afslutningerne, der er et problem i dag. Der er plads til forbedringer hele vejen rundt. Der er noget med fundamentet, som skal være langt stærkere. Returløb, nærkampe, kommunikation og vinde andenbolde. Alt det skal være markant stærkere, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce