Annonce
Varde

Code of Care holdt jobdating i naturen

Torsdag den 27. maj havde seks arbejdsgivere fra Varde Kommune planlagt en jobdating i naturen ved NaturKulturVarde. Der kom en række jobs ud af de tre timers jobdating. PR-foto

Varde: Torsdag den 27. maj havde seks arbejdsgivere fra Varde Kommune planlagt en jobdating i naturen ved NaturKulturVarde. Det oplyser Borgeradministrationen i Varde Kommune i en pressemeddelelse.

Arbejdsgiverne var Lars Sandrini fra Medic Tinedic, Jacob Schmidt fra Cloud Factory, Lillian Rosendahl fra P Jensen og Sønner, Kim Sejbjerg fra BoConcept, Janie Steffensen fra Vinspecialisten og Jesper Arnth Jensen fra Vittarpgård. De er alle engageret i Code of Care Varde, som arbejder på at få ledige i job på få timer.

Arbejdsgiverne ønskede at møde de jobsøgende i en anden ramme, end de plejer. Det skulle være langt mere uformel, end en almindelig jobsamtale typisk er. Samtalen skulle hverken foregå på virksomheden eller på jobcentret.

Annonce

Forårsvejret var fantastisk. NaturKulturVarde stod for sjove ryste-sammen-aktiviteter mellem jobsøgende og arbejdsgivere, inden jobdatingen gik i gang. Det løsnede stemningen. Herefter fordelte arbejdsgiverne sig på seks forskellige stationer til individuelle snakke med de jobsøgende. Dagen sluttede af med suppe over bål.

Der kom en række jobs ud af de tre timers jobdating . Arbejdsgiverne er klar på at gentage succesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce