Annonce
Trekantområdet

Comeback til Gamle Ole og lange tasker: Snart er der banko igen - men rygerne sendes udenfor

Find dit bingo-lingo frem igen. Fra på søndag er det atter bankospil i Fredericia Bankocenter på Nørrebrogade. Men centeret bliver fremover røgfrit. Arkivfoto: Annelene Petersen
Der er gode nyheder for de, der har savnet banko-turene til Fredericia Bankocenter. Men fremover bliver det banko uden indendørs rygning.
Annonce

Fredericia: Bankoglade fredericianere kan godt begynde at finde deres bingo-lingo, pladserne, brikkerne og spilleglæden frem igen. Fra søndag den 9. august er der atter banko i Fredericia Bankocenter på Nørrebrogade. Det sker efter en lang nedlukningsperiode på omkring fire måneder.

Det oplyser Fredericia Bankocenter i en pressemeddelelse.

9. august er det FfF Old Boys Støtteforening lægger ud søndag aften. Derefter følger FDFs Støtteforening tirsdag og Invalideforeningen af 1969 onsdag.

- Forsamlingsloftet hæves den 8. august til 200 personer, og det giver det os mulighed for at kunne afvikle bankospil, som er forsvarligt både for spillere og vores mange frivillige hjælpere, siger Børge Nielsen fra Fredericia Bankocenter i pressemeddelelsen.


Spillerne har været med i beslutningen, og alle fire foreninger, der spiller banko i Fredericia Bankocenter har været med til at træffe beslutningen om det røgfrie center.

Børge Nielsen, Fredericia Bankocenter


Og hvis du som bankospiller havde glædet dig til at forene bankoaftenerne med indendørs rygning, er det ikke på Nørrebrogade, du skal satse på, at de to ting kan gå hånd i hånd.

Annonce

Retningslinjer følges

Fredericia Bankocenter oplyser, at centret fra genåbningsdatoen vil være røgfrit. Der er blevet opstillet udendørs pavillon til rygerne, og det var egentlig planen, at den nye retningslinje skulle træde i kraft 1. april. Men som kom corona og bankocenteret lukket ned.

- Det er et ønske fra flere spillere, som synes, rygning er træls, og at det lugter. Spillerne har været med i beslutningen, og alle fire foreninger, der spiller banko i Fredericia Bankocenter, har været med til at træffe beslutningen om det røgfrie center, fortæller Børge Nielsen fra bankocenteret.

Frem til nedlukningen var det sådan, at det var tilladt at ryge under banko i en af centrets to haller. Nu skal alle rygerne i fremtiden udenfor.

Bankocenteret oplyser desuden i pressemeddelelsen, at regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til corona stadig vil blive fulgt, og der vil ligeledes blive taget de ”nødvendige forholdsregler i forhold til afstand og værnemidler”.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce