Annoncørbetalt indhold

Computerspil sæsonen er for alvor begyndt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du en lille gamer gemt indeni dig, så ved du også at det er ved at være den tid på året hvor skærmen og spillekonsollen trækker lidt mere ihærdigt i dig, end når det f.eks. er sommer og dejligt vejr udenfor. For at sørge for at der ikke bare skal ses eller spilles det samme hver dag i hele vinterhalvåret vil det derfor være helt oplagt at se på hvad du kan forny din skærmverden med i år.


Annonce

Stort udvalg af computerspil på JoyBuggy

I mange år var computeren et hit i forhold til at spille, men så kom de forskellige spillekonsoller som f.eks. PlayStation og Nintendo, og overtog i en lang periode. Nu er vi ved at være der, hvor det der trækker i de fleste, faktisk er Pc’erne og de forskellige gaming-producenter har med det samme set det som en mulighed for at brede sig ud til at lave spil både til diverse konsoller men også til den gode gamle Pc’er.

At spiludviklere er opmærksomme på at det igen er Pc’en der trækker i gameren, gør kun at der er et betydeligt bedre udvalg indenfor computerspil. Du kan se hvor stort udvalg af computerspil der allerede ligger tilgængelige på nuværende tidspunkt og det bliver højest sandsynligt kun til mere i fremtiden.


Esport er blevet anerkendt i danskernes hverdag

At være gamer er heldigvis ved at være en mere accepteret ting, end hvad det har været førhen. For 20-30 år siden, var der ikke nogen der kiggede skævt til, hvis børnene sad og spillede Mario på Nintendo-en med det samme de fik fri fra skole, men pludselig skete der noget i vores samfund der gjorde at det blev til en meget negativ ting, når børn sad for meget foran en skærm.

At det skulle være en dårlig sag at game, viste sig at være en holdning der holdt ved i mange år og det er først de seneste år hvor der faktisk er blevet skabt en form for anerkendelse for gameren. -Nu kan man blive professionel gamer og det er endda noget skolerne bakker op om. Nogle efterskoler har decideret lavet faglinjer med esport, så hvor nogle vælger en musikalsk linje eller sproglig linje, så er det nu blevet så accepteret med gaming at man også kan gå på esport-linjen.


Man er også social når man gamer

At det er blevet en accepteret ting at man har en gamer gemt indeni, kan dog for mange stadig være svært at forstå og derfor oplever man også stadig at der er nogle der helst ikke taler om at de faktisk skal direkte hjem efter arbejde, fordi de skal hjem og game. Men det er ingen skam, for det betyder nemlig ikke at du ikke er social. Du er bare ikke social med dem omkring dig i det daglige, men i stedet er du social med dine medspillere.

At gamere er sociale med sine medspillere, er der stadig en del uenighed omkring, for mange mener at det at være social kræver at man har hinanden ansigt til ansigt, men du er faktisk også social når du bare kommunikere med andre, hvilket de fleste gamere gør når de spiller onlinespil. Så er du én af de personer der helst skjuler at du gamer pga. andres mange holdninger til gaming, så er det med at ryste det af dig nu og nyde godt af, at sæsonen netop er gået i gang for at hygge sig derhjemme med spillene.

Der er egentlig ikke som sådan en sæson for at kunne game bedst, men man ved at det falder helt naturligt at med det samme at det bliver for koldt til at hænge ud udendørs, så er det de indendørs aktiviteter der får lov til at rumme mest og her er det netop skærmen der bliver den bedste aktivitet for mange. Nogle spiller ikke men flænser diverse streamingtjenester for serier, men én ting er sikker og det er at efteråret betyder sæsonstart for skærmhyggen.


Skab fornyelse i spilsamlingen, så du er klar til computerspilssæsonen

Når nu vi er kommet frem til at det er helt okay at game og at efteråret og vinteren er et oplagt tidspunkt at dyrke de mange timer foran skærmen, så er det tid til at se på hvordan man ikke kommer til at finde denne aktivitet kedelig, for selvom at spil er udviklet til at det aldrig gerne skulle blive for kedeligt at fortsætte, så gør det bestemt ikke noget hvis der også sker en smule fornyelse på dette punkt.

For at finde fornyelse til spilsamlingen, kan du hoppe online og tjekke de nyeste spil ud. Du har sikkert en hel omgangskreds som deler din interesse og har måske her igennem allerede fået et praj til, hvad der bare skal prøves med det samme et spil bliver udgivet.

På hjemmesider som f.eks. JoyBuggy kan du hurtigt få et overblik over hvad der er nyheder og hvilke spil der er lige på trapperne fra spiludviklernes side. Du kan forudbestille dine spil, så du ikke risikerer at du har brugt hver og en krone på kontoen, den dag hvor der endelig er en udgivelse og du kan selvfølgelig også finde de gode gamle spil til computeren, som stadig kan noget.


Få dine spil med det samme

Det gode ved at finde de nye spil på sider som JoyBuggy er, at når du falder over noget du bare må spille, så har du dit spil med det samme du køber det fordi de downloades med det samme betalingen er gennemført. Det gør alt andet lige det hele mere interessant, når man ikke skal til at vente på at modtage spillet med posten først.

Når du har fundet de spil du synes virker spændende eller som har fået rigtige gode anbefalinger med på vejen, så er du endelig klar til at give den gas som den vaskeægte gamer du er. Og når det så regner lidt på ruden og du kan se folk udenfor der er ved at blæse væk med deres paraplyer, så kan bare vende blikket tilbage mod skærmen med et smil på læben over at du har tilladt dig selv at give den gas som gamer i gamersæsonen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.