Annonce
forside

Conny har været med siden 1990: Jeg genkender folk, som kommer hvert år

Conny Kjær Jensen er den, som har været længst tid ansat hos SuperBrugsen Vorbasse. Foto: Chresten Bergh

Vorbasse: Med SuperBrugsen Vorbasse som arbejdsplads siden 1990 er 51-årige Conny Kjær Jensen den i butikken, som har været med til flest markeder. Og det er noget, hun ser frem til hvert år.

- Det er sjovt at opleve. Jeg genkender flere folk, som kommer her og handler hvert år, siger Conny Kjær Jensen.

- Dengang jeg startede, solgte vi også rundstykker fra en stand ude foran butikken, og vi havde også en øl- og isbil. Nu er det mere strømlinet, fortæller hun.

Selvom hun står meget i butikken, er hun også selv nede på markedet.

- Som regel har vi en fridag i ugen, og der går jeg selvfølgelig ned og kigger, siger Conny Kjær Jensen, som ser frem til årets marked.

- Det er sjovt, men det er også rart, når det er ovre, for så er man helt færdig, siger Conny Kjær Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce