Annonce
Erhverv

Coops nye grønne lavprissupermarked Coop 365 kommer til Esbjerg

Fakta-butikken i Sønderris bliver den første til få Danmarks nye lavprissupermarked, Coop365 med 600-700 forskellige vare at vælge imellem. Foto: PR
Fakta-butikken i Sønderris bliver den første til få Danmarks nye lavprissupermarked, Coop365 med 600-700 forskellige varer at vælge imellem.

Esbjerg: Danmarks nye lavprissupermarked, Coop365, kommer til Esbjerg og åbner den 18. juni i Sønderris, oplyser Coop i en pressemeddelelse.

Det er den eksisterende Fakta i Sønderris, der gennemgår en større ombygning fra mandag den 14. juni og fire dage frem, hvor butikken holder lukket.

- Vi glæder os til at blive den første Coop365 butik i Esbjerg, siger butikschef Thea Lyst, der ser frem til fredag den 18. juni kl. 8.00, hvor hun er klar til at tage imod kunderne med et brag af en åbningsfest.

Annonce

Fakta i Sønderris, som åbnede for omkring syv år siden, er tidligere blevet kåret som den Fakta-butik i landet med den største kundetilfredshed, ligesom Fakta-butikken i Sønderris dengang sammen med fire andre butikker i landet blev udpeget som ”test-butik” for ”Fremtidens discountbutik”

Nu skal butikken i Sønderris så rumme det nye Coop365 butiksformat, som placerer sig mellem discountbutikker og kvalitetssupermarkeder. Billigere i pris, bedre i udvalg og nemmere i hverdagen, lyder det i pressemeddelelsen.

Butikschef med øget frihed

Coop365-konceptet er i løbet af det seneste otte måneder blevet testet en række forskellige steder i Danmark med stor succes. Og der er lige nu 40 butikker med Coop365 på facaden, herunder en i Bramming.

Butikken hedder Coop365, fordi udvalget er så stort, at man kan handle færdigt alle årets dage.

Konkret er butikkerne større end Coops nuværende discountbutikker, og har 600-700 flere forskellige varer at vælge imellem. Butikkernes chefer har ansvar og frihed som i et traditionelt stort supermarked.

Farven for testbutikkerne er grøn, som et klart signal om, at Coop365 adskiller sig fra Coops øvrige kæder, der er røde (Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen og Fakta) og blå (Irma).

Tidligere i år udpegede kunderne Coop 365 som nummer et på en liste over mest nyskabende indenfor dagligvarer. Det skete i undersøgelse fra analysefirmaet AIM Create i en årlig såkaldt brand Focus-måling, hvor forbrugerne vurderer 49 mærker i dagligvarehandlen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Serieiværksætter køber sig ind i lille virksomhed: Verdensudstilling skal være med til at booste salg af løver, ugler og hjorte

Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Landmænd udnytter ukrainske ansatte: Betal jeres løn tilbage eller forsvind

Varde For abonnenter

Omstridt praksis stopper øjeblikkeligt: Slut med private varekøb på fællesantennens regning

Esbjerg

Rundbarbering af rundkørsel: Det kræver en god forklaring

Sydjylland

Har skudt 157 dyr: Nu er alle vildsvin i Danmark døde

Sydjylland For abonnenter

Nu er leder fratrådt: Psykisk syg patient deltog i jobsamtaler i strid med reglerne

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Jysk retail-agentur sikrer succes for Europas største køkkenkæde i Norge

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kolding

23-årig fik sit seks måneder gamle barn fjernet og hængte socialrådgiver ud på Facebook: Nu er hun dømt for chikane

Varde

Hun ville vise rektor, at han tog fejl: Christel blev smidt ud fra Varde Gymnasium – I Esbjerg fik hun en ekstra chance, og tirsdag blev hun student

Billund For abonnenter

Lokale blev beroliget: Lufthavnsdirektør ønsker sig vækst og bedre infrastruktur - men ikke en ekstra landingsbane

Tønder For abonnenter

Tønder kommunes forbrug af Roundup brager i vejret: Brugen af pesticider mere end fordoblet på fire år

Sønderborg

Se video og billeder: Dronning Margrethe er ankommet til Sønderborg

Annonce