Annonce
Esbjerg Energy

Corcoran står til karantæne: Esbjerg Energy uden to udenlandske profiler mod Herning

Esbjergs Charles Cororan Ishockeykampen i Metalligaen mellem Herlev Eagles og Esbjerg Energy, i Herlev tirsdag den 23. februar 2021.. (Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix)
Charles Corcoran får karantæne efter voldsom tackling mod Herlev. Esbjerg Energy kan lukrere på, at de to andre tophold mødes i de næste to spillerunder.

I skrivende stund er det endnu ikke offentliggjort, hvor hårdt karantænehammeren rammer Esbjerg Energy-forwarden Charles Corcoran, men det skulle ligge fast, at han ikke er med fredag aften i hjemmekampen mod Herning efter den tackling til hovedet, han satte ind på Herlevs Jesper Thörnberg tirsdag aften.

Dertil kommer, at Esbjerg Energy igen må undvære backerne Cam Knight og Jeppe Vinther. Vinther er så småt begyndt at skøjte lidt med efter sin operation, men der synes at være meget lang vej til et comeback.

Topholdenes program

Rungsted 42 kampe 91,5 point

Aalborg hjemme, Aalborg ude, Esbjerg Energy hjemme, Herlev ude, SønderjyskE hjemme, SønderjyskE ude.

Esbjerg Energy 42 kampe 88 point

Herning hjemme, Herlev ude, Rungsted ude, Herning hjemme, Frederikshavn ude, Odense hjemme.

Aalborg 43 kampe 84 point

Rungsted ude, Rungsted hjemme, Odense ude, Herlev hjemme, Rødovre ude.

Til gengæld er Herning uden landsholdsspilleren Mathias Bau, der ikke kommer til at spille mere i denne sæson.

Annonce

Førsteplads i sigte

Esbjerg Energy formindskede tirsdag aften Rungsteds forspring til 3,5 point, og hvis det lykkes at hente point i de kommende to kampe mod Herning fredag og Herlev søndag, vil vestjyderne helt givet komme til at stå bedre i forhold til mindst et af de to andre tophold, Rungsted og Aalborg, der nemlig mødes i to indbyrdes opgør fredag og søndag.

- Ja, vi har bestemt ikke opgivet at hente Rungsted, så jeg vil da egentlig mene, at vi har mere at spille for end Herning, der jo næsten er sikker på at slutte som nummer fire, siger Esbjerg Energy-veteranen Sune Hjulmand, der ser frem et fysisk slag mellem to ærkerivaler.

- Der er altid meget fysik i kampene mod Herning, og det bliver der også denne gang, mener Sune Hjulmand.

Esbjerg Energy går lige som de øvrige hold i ligaen ind i et hektisk slutprogram i grundspillet med kampe tirsdag, fredag og søndag, og i det program er der blandt andet to hjemmekampe mod Herning – det eneste møde mellem de to hold i Esbjerg i denne sæson vandt vestjyderne med 4-2.

Kampen i Esbjerg spilles fredag 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce