Annonce
EfB

Corey Addai foran debut mod Nykøbing søndag: EfB prøver den fjerde målmand i denne sæson

Corey Addai har hidtil været klart tredjevalg i EfB, men nu er både Jeppe Højbjerg og Ramon Ten Hove skadet, og det baner vejen for den 24- årige englænder. Foto: EfB
Islandsk målmand på prøve i EfB. Flere formodede nøglespillere ude af den vigtige kamp mod Nykøbing.

Mads Kikkenborg fik en enkelt kamp, Jeppe Højbjerg fik 11 kampe, Ramon Ten Hoven fik fire kampe og nu får Corey Addai så de sidste to i dette efterår.

Når EfB søndag eftermiddag løber på banen til årets sidste hjemmekamp, er det således med den fjerde målmand i bare 17 kampe – et ganske fint udtryk for den manglende stabilitet, der blandt andet har gjort det så svært for EfB i denne sæson.

I den sammenhæng kan det også nævnes, at Corey Addai ikke blot bliver den fjerde målmand i startopstillingen, han bliver den 33. spiller, EfB har brugt fra start i de første 17 kampe i 1. division.

Annonce

Og måske sker der efter vinterpausen et varigt skifte i målmandsbesætningen i EfB. Meget tyder på, at klubben vil forsøge at komme af med en ret løntung Jeppe Højbjerg i vinterpausen, og hans afløser bliver måske islændingen Sindre Olafsson, der fredag var til prøvetræning. Han er storebror til midterforsvareren Isak Olafsson, der i sommer skrev en treårig kontrakt med EfB, og er lige nu på kontrakt i den islandske klub Keflavik, som i den netop afsluttede sæson blev nummer 10 i den bedste islandske række.

Con for Seid

Corey Addai skal stå bag et forsvar med en enkelt udskiftning i forhold til kampen mod HB Køge. Seid Korac, der udgik efter en god halv time af den kamp, er ikke blevet klar, til gengæld har Con Ouzounidis udstået den karantæne, han fik for det røde kort mod Hobro. Con Ouzounidis og Jonas Mortensen de eneste to spillere i søndagens kamp, der ryger i karantæne ved næste advarsel.

Længere fremme på banen ryger de to unge fra startopstillingen mod HB Køge, Oliver Svendsen og Andreas Troelsen, ud og bliver erstattet af Matthew Wolfe og Charlie Winfield, og i angrebet er der gensyn med Elias Sørensen, der sad på bænken mod HB Køge – han kommer ind i stedet for Patrick Schmidt.

Ud over Seid Korac er EfB også uden Emil Holten, der er begyndt at træne med holdet, men endnu ikke er klar til turneringsfodbold, og Lasha Parunashvili, der var træningsbanen fredag og måske kan være i spil til kampen mod Hvidovre på torsdag.

EfB stiller formentlig således op mod Nykøbing:

Corey Addai – Isak Olafsson, Viktor Tranberg, Con Ouzounidis – Jonas Mortensen, Matthew Wolfe, Nicklas Strunck, Charlie Winfield – Mads Larsen – Elias Sørensen, Leonel Montano.

Annonce
EfB For abonnenter

EfB's første dag på træningsbanen i 2022: Fem mand sad ude med corona

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Kræftsyge Tanja har skreget på hjælp til sin retarderede søn i årevis: 8-årige Victor slår sine klassekammerater og kan hverken alfabetet eller tegne en sol – alligevel sidder han i en helt normal skoleklasse

Sydjylland For abonnenter

Jeg skød en impala på min 14-års fødselsdag: Det kunne have været mig, der var endt som en sag hos kommunen

Aabenraa

Væltet borgmester har intet hastværk: Mulighederne er jo mange og eftervederlag sikrer økonomien

Billund

Medbragte knojern med kniv: Udlænding stoppet i lufthavnen

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Erhverv For abonnenter

10.000 biler i døgnet er ikke til at stå for: Vil bygge tank, vaskehal og fastfoodrestaurant

EfB

EfB henter igen en spiller i 1. FC Nürnberg: 21-årig back på leje i resten af sæsonen - aftalen kan blive permanent

Kolding For abonnenter

Børnefamilie er flyttet fra Frederiksberg og tilbage til Signes barndomshjem på landet: Nu skal de bo med alle bedsteforældre som nærmeste naboer

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Aabenraa For abonnenter

Sådan får byrådsmedlemmer tingene til at hænge sammen: Nedsat tid, hurtige ben og køb af ekstra medarbejdertimer

Haderslev For abonnenter

Tre dybt kriminelle brødre venter på at blive sendt ud af landet

Esbjerg

Flere skoleelever har behov for særlig hjælp: Forældre føler sig svigtet - og kritiserer kommunen for at glemme børnene

Annonce