Annonce
Sønderborg

Cornana-nedlukning skubber forestilling til marts

Solisterier-forestillingen med Caspar Phillipson er rykket til 7. marts klokken 14. Pressefoto
Annonce

Sønderborg: Grundet den forlængede nedlukning af landets kultur- og koncerthuse er Solisterier-forestillingen med Caspar Phillipson nu rykket til 7. marts klokken 14.

Caspar Phillipson i Koncertsalen Alsion skulle markere sit 25-års skuespillerjubilæum. Der er sendt besked ud til alle billetkøbere på den mail, der blev brugt til køb af billetter.

Han er ene mand på scenen og ved flyglet. Repertoiret er gennemført sort humor og spænder fra Tom Lehrer over Bent Fabricius Bjerre og Monty Python til diverse danske filmsange.

Det er et vaskeægte coronashow, som han sammensatte, da hans filmoptagelser i Hollywood blev aflyst. Sunset Boulevard blev erstattet af stuen hjemme på Amager.

Herfra underholdt sangeren og skuespilleren hver uge sine facebookfølgere med en ny sang ved flyglet. Det blev så i efteråret til et show på den lille scene på Rådhuspladsen.

Grundet myndighedernes covid 19-restriktioner flyttes Solisterier, der egentligt er et cafearrangement, undtagelsesvist ind i koncertsalen.

Derfor skal der købes billet i forvejen. Prisen dækker koncert, et glas bobler og lidt sødt. Billetter og mere information om arrangementet fås på www.koncertsalenalsion.dk/solisterier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Giv borgerne klar besked, Engelbrecht

Tønder

Hundelufter opdagede brand i lagerhal

Annonce